Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Türk yalanları ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 40096" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bizi davet ettiler ama gitmedik...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Valla bu size çok yakıştı...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Senin annen bir melekti yavrum...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin....</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">İki gözüm önüme aksın ki...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum!</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Formu doldurun biz sizi ararız</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Ben her bahar aşık olurum...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Gerçek aşkı sende buldum...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">2 saat bekledim...Gelmedin!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 40096, member: 1049"] [COLOR=black]Bizi davet ettiler ama gitmedik... Valla bu size çok yakıştı... Senin annen bir melekti yavrum... Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin.... Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri... Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de... Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız... Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor... İki gözüm önüme aksın ki... Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! Formu doldurun biz sizi ararız Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim... Ben her bahar aşık olurum... Gerçek aşkı sende buldum... 2 saat bekledim...Gelmedin![/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Türk yalanları ...
Alt