Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
Turi Sina
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 49307" data-attributes="member: 1049"><p><span style="font-size: 12px"> Dünya Hikmet yurdudur. Hikmeti oluşlarıyla seyreden hikmeti okuyan, hikmete tabidir...yani her olayin bir de hikmet penceresinden bakmayi seviyorum..Bugun burada hava cook hos!hafif ruzgarli..gunes ile bulut arasi gidip geliyor..Arka bahcemdeki meyve agaclari hep cicek acmis.. erikler beyaz.. kirazlar penbe..cook hoos penbe ve beyazlar icinde sanki bir Cennet bahcesi..yemegimi de alip arka bahceye ciktim.. sanki istanbul sahilinde ruzgar beni anne gibi oksuyordu..o An bir sey dikkatimi cekti..erik agacinin cicekleri arasinda sayisizca kelebek vardi.. belki de 50 ye yakin! ama hepsi siyah ve kahverengi benekli hepsi bir agacda ne yapiyordu acaba?Yagmur firtinasi mi geliyordu?kelebeklerinin işitme ve koku alma duyuları da çok hassastır..neyin kokusunu veya sesini almislardi ki?bende agaci hafifce salladim ki O kelebeklerin O agacda ne yaptiklarini ogrenmeliydim..Sallayinca hepsi uctu sadece tek bir tanesi kaldi..O niye kacmamisti ki?iyice dikkat ettigimde iki ince dal arasinda takilmis oldugunu fark ettim..demek ki onca kelebek bir kelebegi kurtarmak icin birlik ve beraberlik icinde calisiyordu..ama onu kurtarmaya calissam o kadar ince ve narin ki ayni gelincik gibi elimde kalirdi.. yani yardim edeyim derken O guzel kelebege zarar verebilirdim..gittim komurlukten uzun makas alip o ince dallari kestim ki ayrilsinlar diye.. ve agac dallari acilinca kelebek de ucmaya basladi..aman Allahim bu hayvan dedigimiz kelebekler bile dostlugu, vefayi, kardesligi biliyor du ya Bizler?kendini bilen,kendini görürür...kendinde ,kendini keşfeden Kainatti keşfedermis...HER SESTE SEN,HER OLUŞTA SEN....HER GÖRÜŞTE SEN...YA_HU CC.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 49307, member: 1049"] [SIZE=3] Dünya Hikmet yurdudur. Hikmeti oluşlarıyla seyreden hikmeti okuyan, hikmete tabidir...yani her olayin bir de hikmet penceresinden bakmayi seviyorum..Bugun burada hava cook hos!hafif ruzgarli..gunes ile bulut arasi gidip geliyor..Arka bahcemdeki meyve agaclari hep cicek acmis.. erikler beyaz.. kirazlar penbe..cook hoos penbe ve beyazlar icinde sanki bir Cennet bahcesi..yemegimi de alip arka bahceye ciktim.. sanki istanbul sahilinde ruzgar beni anne gibi oksuyordu..o An bir sey dikkatimi cekti..erik agacinin cicekleri arasinda sayisizca kelebek vardi.. belki de 50 ye yakin! ama hepsi siyah ve kahverengi benekli hepsi bir agacda ne yapiyordu acaba?Yagmur firtinasi mi geliyordu?kelebeklerinin işitme ve koku alma duyuları da çok hassastır..neyin kokusunu veya sesini almislardi ki?bende agaci hafifce salladim ki O kelebeklerin O agacda ne yaptiklarini ogrenmeliydim..Sallayinca hepsi uctu sadece tek bir tanesi kaldi..O niye kacmamisti ki?iyice dikkat ettigimde iki ince dal arasinda takilmis oldugunu fark ettim..demek ki onca kelebek bir kelebegi kurtarmak icin birlik ve beraberlik icinde calisiyordu..ama onu kurtarmaya calissam o kadar ince ve narin ki ayni gelincik gibi elimde kalirdi.. yani yardim edeyim derken O guzel kelebege zarar verebilirdim..gittim komurlukten uzun makas alip o ince dallari kestim ki ayrilsinlar diye.. ve agac dallari acilinca kelebek de ucmaya basladi..aman Allahim bu hayvan dedigimiz kelebekler bile dostlugu, vefayi, kardesligi biliyor du ya Bizler?kendini bilen,kendini görürür...kendinde ,kendini keşfeden Kainatti keşfedermis...HER SESTE SEN,HER OLUŞTA SEN....HER GÖRÜŞTE SEN...YA_HU CC.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
Turi Sina
Alt