Tevekkul ne zormus o anda bildim. Sabir ne agirmis, orda yasadim. 'Yuregim yandi' derlerdi de, ilk simdi bildim anlamini. Bitmez tukenmez bir ateste olmeden yanmak boyle birsey olsa gerek.
Sevenlere bir haber vermek bu kadar ezmemisti. Bir an bir omre hic bu kadar bedel olmamisti.
Sukrumuz, hamdimiz yine sonsuz. Ancak sevincimiz buruk. Kirik. Bin parca. Sukrumuz yine sonsuz Rabbimiz. Sonsuz olmasini diliyoruz. Sukur ve tevekkul hali uzre sebat edebilmeyi umuyoruz.
Istemesini bilemedim Allah'im. Ama Sen vermeyi seversin.
Kulluk edemedim ya Rab. Ama sen affetmeyi seversin.
Sukrumu eda edemedim Mevlam. Ama sen nimetlendirmeyi seversin.
Niyetimi saf tutamadim Rabbim. Ama sen tovbeleri seversin.
Amelimi salih isleyemedim Allah'im. Ama sen kabul etmeyi seversin.
Dilim donmuyor, yuregim yetmiyor. Acizligimi anlatmaya. Arzuhalimi soylemeye.
Ben istemeyi gercekten bilmiyorum. Ama sen gonlumdekini biliyorsun. Istedigimi hayra cevirmek Senin elinde.
Her hal icinde biz Senden raziyiz Rabbim. Senden razi olma halinde sebat edebilmeyi diliyoruz Rabbim. Sen de bizi razi oldugun kullar arasina kat.

Sevenlere bir haber vermek bu kadar ezmemisti. Bir an bir omre hic bu kadar bedel olmamisti.
Sukrumuz, hamdimiz yine sonsuz. Ancak sevincimiz buruk. Kirik. Bin parca. Sukrumuz yine sonsuz Rabbimiz. Sonsuz olmasini diliyoruz. Sukur ve tevekkul hali uzre sebat edebilmeyi umuyoruz.
Istemesini bilemedim Allah'im. Ama Sen vermeyi seversin.
Kulluk edemedim ya Rab. Ama sen affetmeyi seversin.
Sukrumu eda edemedim Mevlam. Ama sen nimetlendirmeyi seversin.
Niyetimi saf tutamadim Rabbim. Ama sen tovbeleri seversin.
Amelimi salih isleyemedim Allah'im. Ama sen kabul etmeyi seversin.
Dilim donmuyor, yuregim yetmiyor. Acizligimi anlatmaya. Arzuhalimi soylemeye.
Ben istemeyi gercekten bilmiyorum. Ama sen gonlumdekini biliyorsun. Istedigimi hayra cevirmek Senin elinde.
Her hal icinde biz Senden raziyiz Rabbim. Senden razi olma halinde sebat edebilmeyi diliyoruz Rabbim. Sen de bizi razi oldugun kullar arasina kat.