Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tesettürlüyüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="vaveyla" data-source="post: 1000" data-attributes="member: 12"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm Çünkü </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Allahı hatırlamak ve hatırlatmak için</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Yaratılış gayemin gereği </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Özel olduğum için Özel hissettiğim için İnsanların gözünde değil </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Rabbimin nazarında özel olduğum için Kulluğumun gereği </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Rabbimin rızasını kazanmak için</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürlüyken daha rahat olduğum için Dışarıda kendimi en rahat </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">hissedebileceğim giyim şekli olduğu için Allah rızası için Birtakım </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">kötü gözlerden koruduğu için </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü ; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Buna verilecek en iyi cevabım: İnancımın kanıtlarından biri </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">TESETTÜRÜM </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">İnanıyorum; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum her </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">varlık O na çıkıyor O nu seviyorum </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">muhafaza etmek istiyorum</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Ehli imana zarar vermek istemiyorum </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">kafamda taşıyorum </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü; </span>İslamı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">sağlıyor </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü ;</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">"KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü;</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Hürüm ben tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">geçmek zorunda (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda) </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm çünkü; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">allah böyle istiyor allah istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">şart yok </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: red">Tesettürlüyüm; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">çünkü hürüm ben Budur sebebi örtümü başımda taşırken </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">gözlerimin ışıması Gurur addetmeyiniz </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürlüyüm çünkü ; </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">DEĞERLİYİM!! </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürlüyüm Çünkü </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Allah'a İtaat Ediyorum </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Tesettürlüyüm. </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'tahoma'">Çünkü Allah'a Teslim OLDUM.</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vaveyla, post: 1000, member: 12"] [SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=tahoma][COLOR=red]Tesettürlüyüm Çünkü [/COLOR] Allahı hatırlamak ve hatırlatmak için Yaratılış gayemin gereği Özel olduğum için Özel hissettiğim için İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için Kulluğumun gereği Rabbimin rızasını kazanmak için [COLOR=red]tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] Tesettürlüyken daha rahat olduğum için Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için Allah rızası için Birtakım kötü gözlerden koruduğu için Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü ; [/COLOR] Buna verilecek en iyi cevabım: İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM İnanıyorum; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum her varlık O na çıkıyor O nu seviyorum [COLOR=red]tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum [COLOR=red]tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum [COLOR=red]tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] Ehli imana zarar vermek istemiyorum [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR]İslamı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü ;[/COLOR] "KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü;[/COLOR] Hürüm ben tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna geçmek zorunda (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda) [COLOR=red]Tesettürlüyüm çünkü; [/COLOR] allah böyle istiyor allah istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok [COLOR=red]Tesettürlüyüm; [/COLOR] çünkü hürüm ben Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması Gurur addetmeyiniz Tesettürlüyüm çünkü ; DEĞERLİYİM!! Tesettürlüyüm Çünkü Allah'a İtaat Ediyorum Tesettürlüyüm. Çünkü Allah'a Teslim OLDUM.[/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tesettürlüyüm
Alt