Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
tesettür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülcem" data-source="post: 82650" data-attributes="member: 6492"><p>Selamün aleyküm,hayırlı cumalar hepinize Hümeyra hanım siz beni yanlış anladınız yada ben ifade etmede hatalı davrandım,ben o bahsettiğim kişiler gibi örtünmeyi aklımdan bile geçirmedim zaten onları anlamakta sorun yaşıyorum, bana cazip gelmiyor o şekil örtünmeleri, tam tersi çok itici ve yanlış geliyor,örtü konusunda da az çok kafamda bir model çizdim zaten edindiğim bilgiler ışığında,birkere benim örtünmeden kastım sadece başın kapanması değil giyim kuşam olarakta tam tesettüre bürünme yapılacaksa bir bütün olarak yapılması doğru olan etrafımda tanıdıklarımdan bazılarının geleneksel olarak taktıklarını, bazılarının evlendikten sonra eşleri istedi diye, bazılarının ise tamamen şu andaki rengarenk çeşitliliği fazla olan ve git gide daha çok dikkat çeken tesettür modasından etkilendikleri için örtünmüşler inanın Allah'ın rızası için örtündüm diyen o kadar az ki, buda şaşırtıcı geldi bana burada paylaşmamın nedeni örtü hakkında bilgisizliğimden ziyade bazı genç kardeşlerimin burada örtünmek istiyorum diye başlık açtıklarına şahit oldum burayı takip eden yüzlerce kişi var sessiz çoğunlukta olan sizden alacakları bilgi ile en doğru şekilde tesettür hakkında burada yazdıklarınızı okuyarak doğru bildiklerinin aslında yanlış olduğunu görebilecekler inşallah o yüzden sizlerden yardım istedim verdiğiniz bilgiler içinde Allah razı olsun,iyi geceler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülcem, post: 82650, member: 6492"] Selamün aleyküm,hayırlı cumalar hepinize Hümeyra hanım siz beni yanlış anladınız yada ben ifade etmede hatalı davrandım,ben o bahsettiğim kişiler gibi örtünmeyi aklımdan bile geçirmedim zaten onları anlamakta sorun yaşıyorum, bana cazip gelmiyor o şekil örtünmeleri, tam tersi çok itici ve yanlış geliyor,örtü konusunda da az çok kafamda bir model çizdim zaten edindiğim bilgiler ışığında,birkere benim örtünmeden kastım sadece başın kapanması değil giyim kuşam olarakta tam tesettüre bürünme yapılacaksa bir bütün olarak yapılması doğru olan etrafımda tanıdıklarımdan bazılarının geleneksel olarak taktıklarını, bazılarının evlendikten sonra eşleri istedi diye, bazılarının ise tamamen şu andaki rengarenk çeşitliliği fazla olan ve git gide daha çok dikkat çeken tesettür modasından etkilendikleri için örtünmüşler inanın Allah'ın rızası için örtündüm diyen o kadar az ki, buda şaşırtıcı geldi bana burada paylaşmamın nedeni örtü hakkında bilgisizliğimden ziyade bazı genç kardeşlerimin burada örtünmek istiyorum diye başlık açtıklarına şahit oldum burayı takip eden yüzlerce kişi var sessiz çoğunlukta olan sizden alacakları bilgi ile en doğru şekilde tesettür hakkında burada yazdıklarınızı okuyarak doğru bildiklerinin aslında yanlış olduğunu görebilecekler inşallah o yüzden sizlerden yardım istedim verdiğiniz bilgiler içinde Allah razı olsun,iyi geceler... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
tesettür
Alt