Bir teşekkür etmekten bile aciz çok KABA insanlar tanıdım.Özür dilemek de Teşekkür etmek de İnsanı Yüceltir.insan yapar......
Teşekkür etmek de özür dilemek de sadece nazik olmak değil aynı zamanda da adil olmakdır..
Özür dilediğimiz zaman kendi hatalarımızla yüzleşir; teşekkür ettiğimiz zaman ise yardım edenlerin emeğinin hakkına saygı duyarız..
En son ne zaman teşekkür ettiniz?..Hiç düşündünüz mü?
her bir küçük emek için,lütfen “Teşekkür” ediniz…
Sevdiklerimize ,emeği geçenlere bir teşekkür ederim demek zor gelmesin...Görünüşte sadece iki kelimeden ibaret “teşekkür ederim” Ancak, altında çok manalar gizli ve bazen bir tebessümü ve mutluluğu ateşleyen iki sihirli kelime Sabahtan akşama kadar iyice bunalmış bir memura, güzel duygularınızı ifade eden görünüşte basit bir “teşekkür ederim” sözünüz, her ne kadar sizin işinizi yapmak mecburiyetinde bile olsa, onun yorgunluğunu azaltacak, belki de günün bütün stresini evine taşımasına engel olacaktır...
Hadi, bir adım insan olmaya atın ve Teşekkür edin…
Küçük bir davranış, bir inceliktir teşekkür etmek.Öylesine zahmetsiz ve kolay.İki kelime eni konu.Söylemesi öyle kolay; neticesi öylesine büyüktür ki…
Bize bir bardak su verene…
Bize sıcacık yemekler hazırlayana…
Bize bir harf öğretene…
Bize bir yer ararken yol gösterene…Rüyamızı yorumlayana bir teşekkür etmeliyiz.
Bir teşekkür, alır gider bütün yorgunluğu.
Bir teşekkür insanı insana dost eder.
Halka teşekkür etmeyen Allah’a da şükretmez.” buyurmuş Peygamberi Efendimiz (sas)
Akrabalarımıza, annemize, komşumuza, öğretmenimize, arkadaşımıza, çocuğumuza teşekkür edemiyorsak Allah’a da teşekkür edemeyiz.
Allah’tır bize her şeyi veren.O’dur bütün teşekkürleri asıl hak eden.Şükrederiz bizi ve dünyayı var eden Allah’a.Şükrederiz bize hayatı bahşeden Allah’a.
Her şeyin sahibi Rabb’imize şükretmek nasıl insanlık görevimizse,akrabalarımıza, annemize, komşumuza, öğretmenimize,arkadaşımıza, çocuğumuzun bizlere yaptıkları yardımda, iyilikte teşekkür etmek de bir görevdir.
Teşekkür etmeliyiz ,anneye, babaya , yar, yarene çöpçüye,bakkala, şoföre…Teşekkür etmeliyiz ki kalbimiz, Allah’a şükretmeye açık olsun.
Teşekkür etmeyi bilmeyenler, teşekkür edilecek iş yapmayı da bilmezler..
Bende size tesekkür ederim..varlığıniz üyeliğiniz ile beni bunca zaman Gurbette yalnız bırakmadığınız için..Teşekkür ederim size sevgili Gönül dostlarım.
beni sevdiğiniz için,sabırla yazılarım okuduğunuz ,Dua ve tesekkür ettiğiniz için..Sizi Allah için çok seviyorum...tesekkür etmeyi bilmiyenleri de uyarıyorum..Bir teşekkür etmeyi öğrenin..........
.