Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Terbiyeli Tavuklu Buğday Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9122" data-attributes="member: 376"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Malzemeler:</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>1 haşlanmış tavuk göğsü</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>1 s u b.haşlanmış buğday</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Tavuk suyu</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Terbiyesi için:</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>1 kase yoğurt</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>4 çorba k.un</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>1 yumurta sarısı</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>1 çorba k. tereyağı</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Tuz</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Toz kırmızı biber</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Hazırlanışı:</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuk suyunu biraz da normal su ile karıştırarak tencereye alarak kaynatın. Daha sonra üzerine didiklenmiş tavuk etini ve haşlanmış buğdayı ekleyin. Daha sonra terbiyesi için karıştırma kabına yoğurt, un, yumurta sarısını alarak çırpın. Üzerine önce soğuk su sonra sıcak su ekleyerek çırpın. Kaynayan çorbaya ekleyerek kaynatın.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><em>Üzeri için ise ince doğranmış kereviz yaprağını tereyağında kavurarak ekleyin.</em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9122, member: 376"] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I]Malzemeler: 1 haşlanmış tavuk göğsü 1 s u b.haşlanmış buğday Tavuk suyu Terbiyesi için: 1 kase yoğurt 4 çorba k.un 1 yumurta sarısı 1 çorba k. tereyağı Tuz Toz kırmızı biber Hazırlanışı: Tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuk suyunu biraz da normal su ile karıştırarak tencereye alarak kaynatın. Daha sonra üzerine didiklenmiş tavuk etini ve haşlanmış buğdayı ekleyin. Daha sonra terbiyesi için karıştırma kabına yoğurt, un, yumurta sarısını alarak çırpın. Üzerine önce soğuk su sonra sıcak su ekleyerek çırpın. Kaynayan çorbaya ekleyerek kaynatın. Üzeri için ise ince doğranmış kereviz yaprağını tereyağında kavurarak ekleyin.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Terbiyeli Tavuklu Buğday Çorbası
Üst
Alt