Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Taze Pasta Nasıl Anlaşılır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 46110" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 9px">Pastanın taze olduğu nasıl anlaşılır, Taze pasta nasıl anlaşılır</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><strong>Afiyetle yemek için aldığınız pasta bayat mı çıktı? Aldanmamak için bunlara dikkat edin!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Taze bir çikolatalı pasta pırıl pırıldır. Sosu yeni dökülmüş gibi parlaktır. 2-3 günlük ise sosu terlemiştir, solmuştur, rengi mattır. </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Meyveli pasta beyaz kaplanmıştır ama üstünde meyve vardır. 3 günlük ise kreması çizgi çizgi çatlamıştır. Rengi de mattır. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Taze pastanın meyvesi dalından yeni koparılmış gibidir. 3-4 günlük pastanın meyveleri kararmıştır, canlı durmaz, solmuştur, renk atmıştır. </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Taze pasta meyvesi kreması sosuyla canlı durur. Bayat pasta canlılığını yitirir. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Poğaça, börek gibi hamur işleri de taze iken parlak ve kabarıktır. Bayatlayınca üstü çöker. Rengini kaybeder.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Alıntı..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"> </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 46110, member: 1043"] [SIZE="1"]Pastanın taze olduğu nasıl anlaşılır, Taze pasta nasıl anlaşılır[/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=3][B]Afiyetle yemek için aldığınız pasta bayat mı çıktı? Aldanmamak için bunlara dikkat edin![/B] Taze bir çikolatalı pasta pırıl pırıldır. Sosu yeni dökülmüş gibi parlaktır. 2-3 günlük ise sosu terlemiştir, solmuştur, rengi mattır. [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] Meyveli pasta beyaz kaplanmıştır ama üstünde meyve vardır. 3 günlük ise kreması çizgi çizgi çatlamıştır. Rengi de mattır. Taze pastanın meyvesi dalından yeni koparılmış gibidir. 3-4 günlük pastanın meyveleri kararmıştır, canlı durmaz, solmuştur, renk atmıştır. [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] Taze pasta meyvesi kreması sosuyla canlı durur. Bayat pasta canlılığını yitirir. Poğaça, börek gibi hamur işleri de taze iken parlak ve kabarıktır. Bayatlayınca üstü çöker. Rengini kaybeder. Alıntı.. [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Taze Pasta Nasıl Anlaşılır
Üst
Alt