Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Taze Fasülye Turşusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 21690" data-attributes="member: 1238"><p><span style="font-size: 12px"> <strong>Malzemeler</strong><span style="color: Blue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">3 kg’lık bir kavanoz,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">2 kg taze fasulye,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">4 adet yeşil sivribiber,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">4 diş sarımsak,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">1 su bardağı kaya tuzu,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">4 su bardaği su,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Blue">1 çay bardağı sirke</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hazırlanışı</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p> <span style="font-size: 12px">2 kg taze fasulyeyi yıkayıp, ayıklayın. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Biraz su ilave ederek çok hafif haslayin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Tencereden alip, suyunu süzdükten sonra sogutun. </span></p><p><span style="font-size: 12px">3 kg’lik kavanozun içine önce fasulyelerin bir kismini yerlestirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Aralarina 1 adet sivribiber ve 1 dis sarimsak koyun. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Tekrar fasulye yerlestirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Bu sekilde dizerek malzemeleri bitirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">4 su bardagi suyun içinde 1 su bardagi kaya tuzunu eritin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">1 çay bardagi sirkeyi de karistirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Hazirladiginiz bu karisimi tursunun üzerine dökün. Kavanozun agizini sikica kapatin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Serin bir yerde 10-15 gün bekletin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Daha sonra kavanozu açip, tursuyu tüketebilirsiniz. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Afiyet olsun..</strong></span>[/CENTER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 21690, member: 1238"] [SIZE=3] [B]Malzemeler[/B][COLOR=Blue] 3 kg’lık bir kavanoz, 2 kg taze fasulye, 4 adet yeşil sivribiber, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı kaya tuzu, 4 su bardaği su, 1 çay bardağı sirke[/COLOR] [B] Hazırlanışı[/B][/SIZE] [SIZE=3] 2 kg taze fasulyeyi yıkayıp, ayıklayın. Biraz su ilave ederek çok hafif haslayin. Tencereden alip, suyunu süzdükten sonra sogutun. 3 kg’lik kavanozun içine önce fasulyelerin bir kismini yerlestirin. Aralarina 1 adet sivribiber ve 1 dis sarimsak koyun. Tekrar fasulye yerlestirin. Bu sekilde dizerek malzemeleri bitirin. 4 su bardagi suyun içinde 1 su bardagi kaya tuzunu eritin. 1 çay bardagi sirkeyi de karistirin. Hazirladiginiz bu karisimi tursunun üzerine dökün. Kavanozun agizini sikica kapatin. Serin bir yerde 10-15 gün bekletin. Daha sonra kavanozu açip, tursuyu tüketebilirsiniz. [B]Afiyet olsun..[/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Taze Fasülye Turşusu
Üst
Alt