- Katılım
- 12 Mart 2011
- Mesajlar
- 306
- Tepkime puanı
- 10
tavuklu milfoy bohcalari
malzemeler:
malzemeler:
- bir paket milfoy hamuru 10 adet
- 200 gr tabuk gogus eti
- bir yesil,bir kirmizi,bir sari dolmalik biber
- bir cay bardagi konserve misir
- bir cay bardagi konserve bezelye
- bir tatli kasigi kimyon
- bir tatli kasigi kori
- bir tatli kasigi kirmizi aci pul biber ve tuz
- iki yemek kasigi sivi yag ve boreklerin uzeri icin yumurta sarisi
- tavuk etini kucuk kusbasi dograyin
- sivi yagda agzi acik soteleyin bir parca pistigini gordugunuzde
- biberleri kup kup dograyip ekleyin
- en son olarak misir ,bezelye ,baharat ve tuzu ekleyin agzini kapatin
- pisip dinlendikten sonra milfoy hamurlarina ikiser yemek kasigi koyup bohca gibi kapatin
- uzerine yumurta sarisi surup 200 derecede kizarana kadar pisirin AFIYET OLSUN