tavuklu milfoy bohcalari

sevgisiz olmaz

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Mesajlar
320
tavuklu milfoy bohcalari




malzemeler:

  • bir paket milfoy hamuru 10 adet
  • 200 gr tabuk gogus eti
  • bir yesil,bir kirmizi,bir sari dolmalik biber
  • bir cay bardagi konserve misir
  • bir cay bardagi konserve bezelye
  • bir tatli kasigi kimyon
  • bir tatli kasigi kori
  • bir tatli kasigi kirmizi aci pul biber ve tuz
  • iki yemek kasigi sivi yag ve boreklerin uzeri icin yumurta sarisi
yapilisi:

  • tavuk etini kucuk kusbasi dograyin
  • sivi yagda agzi acik soteleyin bir parca pistigini gordugunuzde
  • biberleri kup kup dograyip ekleyin
  • en son olarak misir ,bezelye ,baharat ve tuzu ekleyin agzini kapatin
  • pisip dinlendikten sonra milfoy hamurlarina ikiser yemek kasigi koyup bohca gibi kapatin
  • uzerine yumurta sarisi surup 200 derecede kizarana kadar pisirin AFIYET OLSUN
 
Üst Alt