- Katılım
- 27 Şubat 2011
- Mesajlar
- 413
- Tepkime puanı
- 6

Malzemeler :
200 gr tavuk göğüs eti
1 küçük karnabahar
1 çay bardağı arpa şehriye
Yarım limonun suyu
30 gr margarin
2 çay kaşığı nane
6 su bardağı su
2-3 dal maydanoz
Tuz
Hazırlanışı:
Tavuk etini 6 bardak suyla yumuşayıncaya kadarbir tencerede haşlayın.Eti kevgirle ayrı bir yere alıp küp küp doğrayın.Karnabaharı temizleyip doğrayın.Maydanozu temizleyip kıyın.
Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin.Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin.Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin.Sıcak olarak servis yapın.