Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tasavvuf ve tarikatlar hak mıdır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50890" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Muselman kardesim cevabini ben yazayim ama siz yine de gitmeyin olur mu?</span></p><p></p><p><span style="color: black">Muselman kardesim ilk bastan da yazmistim taklid den hoslanmam! her seyi Tahkik etmeyi ve ne olursa olsun Gercegi, Hak ve hakikati bilmek isterim..</span></p><p><span style="color: black">O yuzden cook kitap okur, arastirir ve tefekkur ederim..</span></p><p><span style="color: black">simdiye kadar 6 yasimdan beri bilmem sayisizca kitap, dergi, Tefsirler, Fikih, risaleler okumus ve arastirmisimdir...</span></p><p><span style="color: black">biraz da yapim geregi merakli bir insanim.. illa her seyin ozunu, kaynagina kadar bilmek isterim..</span></p><p><span style="color: black">yukaridaki sorunuza gelince...Görüldüğü gibi mesnevi, Kur'an'ı kendisine üstat seçmiş bir açıklayıcı(tefsir) olması yönünden dolayı övgülere değer buluyor...</span></p><p><span style="color: black">simdi niyettini biz bilemeyiz...hangi makam ve mana ruh halinde soylendigini O An -in Sahibi anca bilir..</span></p><p><span style="color: black">aynen Mensur halacin idama gitmesine sebep olan o sozunu hicc anliyamadigim gibi..Yahu insan idama gidecegini bile bile o sozunden vaz geciremiyen O sozde ne hikmet ve bir guc ve kuvvet vardi ki?</span></p><p><span style="color: black">ama bizim bakis, gorus okuma,idrak yonunden bakarsaniz evet bu soz kufur dur.. ve o hikayeleri bir islami sittede okumus ve insan nefis ve sehvettin nasil bir hayvan oldugunu anlamistim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50890, member: 1049"] [COLOR=black]Muselman kardesim cevabini ben yazayim ama siz yine de gitmeyin olur mu?[/COLOR] [COLOR=black]Muselman kardesim ilk bastan da yazmistim taklid den hoslanmam! her seyi Tahkik etmeyi ve ne olursa olsun Gercegi, Hak ve hakikati bilmek isterim..[/COLOR] [COLOR=black]O yuzden cook kitap okur, arastirir ve tefekkur ederim..[/COLOR] [COLOR=black]simdiye kadar 6 yasimdan beri bilmem sayisizca kitap, dergi, Tefsirler, Fikih, risaleler okumus ve arastirmisimdir...[/COLOR] [COLOR=black]biraz da yapim geregi merakli bir insanim.. illa her seyin ozunu, kaynagina kadar bilmek isterim..[/COLOR] [COLOR=black]yukaridaki sorunuza gelince...Görüldüğü gibi mesnevi, Kur'an'ı kendisine üstat seçmiş bir açıklayıcı(tefsir) olması yönünden dolayı övgülere değer buluyor...[/COLOR] [COLOR=black]simdi niyettini biz bilemeyiz...hangi makam ve mana ruh halinde soylendigini O An -in Sahibi anca bilir..[/COLOR] [COLOR=black]aynen Mensur halacin idama gitmesine sebep olan o sozunu hicc anliyamadigim gibi..Yahu insan idama gidecegini bile bile o sozunden vaz geciremiyen O sozde ne hikmet ve bir guc ve kuvvet vardi ki?[/COLOR] [COLOR=black]ama bizim bakis, gorus okuma,idrak yonunden bakarsaniz evet bu soz kufur dur.. ve o hikayeleri bir islami sittede okumus ve insan nefis ve sehvettin nasil bir hayvan oldugunu anlamistim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tasavvuf ve tarikatlar hak mıdır
Alt