Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
susuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 20385" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">susuyorum </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">kendi sessizliğime gömülüyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">gitmek istiyorum buralardan</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">sessizliğimi alıp kaybolmalıyım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">gözyaşlarımı alıp gitmeliyim uzaklara</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">susuyorum....</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">seni üzmek istemediğim için</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">beni unutman için</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">aklından silinmek için</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">susuyorum...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">şimdi seni sevdiğimi haykırmak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">sensiz yapamayacağımı anlatmak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">göz yaşımı sil demek istiyorum ama </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">susuyorum...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">şimdi gidiyorum uzaklara</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">ulaşamayacağın bilinmezlere</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">unutmak için değil ,unutman için gidiyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">son kez seni seviyorum diyesim geliyor</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">susuyorum... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">hoşçakal</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 20385, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=purple]susuyorum kendi sessizliğime gömülüyorum gitmek istiyorum buralardan sessizliğimi alıp kaybolmalıyım gözyaşlarımı alıp gitmeliyim uzaklara susuyorum.... seni üzmek istemediğim için beni unutman için aklından silinmek için susuyorum... şimdi seni sevdiğimi haykırmak sensiz yapamayacağımı anlatmak göz yaşımı sil demek istiyorum ama susuyorum... şimdi gidiyorum uzaklara ulaşamayacağın bilinmezlere unutmak için değil ,unutman için gidiyorum son kez seni seviyorum diyesim geliyor susuyorum... hoşçakal[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
susuyorum
Alt