Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sustum yürüdüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 58303" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Yürüdüm</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yüreğimin yollarına sererek hıçkırıklarımı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yağmur yağmur tomurcuklara yağdı gözyaşlarım</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>en içli sevdalarla beslerken yüreğimi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>duygularımı aşkın denizine düşürdüm</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>acılarki zemheri kadar karlı, bir yol gibi uzun</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kimseler görmesin diye</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gözlerimde sel sel taşan yalnızlığı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kimseler duymasın diye</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ışık sızmayan bir bodrumun karanlığına gömdüm sesimi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ah dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>vay dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun yollar beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun güvercinim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>öldüm</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kirletilmiş gökyüzüne savurarak hayallerimi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yükleyip cesedimi yüreğimin ağrılarına</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kayboldum korkunç uğultusunda rüzgarların</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>acının sevinçle kucaklaşacağı zamanlara saklamak için özyaşlarımı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>bir yıldızın karanlığa gözkırpacağı gecelere bırakıyorum yaralarımı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>dertlerimi denizlere salıyorum ki gemiler alıp gitsin uzak kıyılara</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ey hayat kırgınım</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hüznüm yırtık gömlek gibi durur her gece sırtımda</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kırılgan bakışlarımda hüzün sızıyor aynalara her gece</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ne kimselere anlatacak bir öyküm var mutlulukla başlayan</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ne de bir sevinç, gözlerimde bahar yeşili umutlar taşıyan</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>şimdi mutsuzum avuntusuz ve suskun</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>şiirlerimi dudağında yitirdim aşkın</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ah dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>vay dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun yollar beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun güvercinim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ey gecelerinde kahrolduğum hayat</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sokaklarında sırılsıklam ıslandığım şehir</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>artık bu yerlere sığamıyorum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gökyüzünde katar katar turnalar göçüyor sılama</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>turnalar gidiyor ben kalıyorum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>uyku tutmuyor geceleri</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yitik düşlerimin gölgesine sığınıyorum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gölgeler gidiyor ben kalıyorum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>bilki göçmen hiç bir kuş uçamaz kanatları kırıksa</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hasretim ince bir yoldur yangınlara</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kırıldı kendime saklaya saklaya içimdeki gül</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>tut ellerimden alıp beni sevinçlere götür ikigözüm</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>vefasız dünyanın ihaneti bittirir beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ardına saklanacak bir gölgemde yok</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sevinçler dağıtırken acılar toplayan bir çardak kuşuyum şimdi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>şimdi ömrüm, saçlarım kadar karlı ve puslu</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hüzünlü bir ırmaktır şimdi yanaklarımda yüreğime akan</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>bilki artık hiç bir şey avutmuyor beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>şefkatine sığındığım sıcak bir kucak bile</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ezilmiş gelinciklerin çığlığında gizledim sesimi ve gözyaşımı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kırların ürperişi gibi dökülüyor dudağımda sözcükler</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hıçkırıklar boğazıma tıkanıyor her defasında</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>her defasında dudağımda binlerce şiir kanar</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>her defasında içimde binlerce şiir yanar</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ah yaralı güvercinim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>içime vurma kanatlarını</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ya topla git yaralı kanatlarını içimden</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ya gittiğin yere benide götür...</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>burada kimse aldırmıyor sevdalara artık</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>duygular mı köreldi? biz mi yetimiz ah</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>acının ve aşkın kesiştiği yerde</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>avcıların sarp kayalara sürdüğü iki ceylan gibi yaralı kaldık</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>tutup kime anlatsak acıyan yanlarımızı</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yaralarımız ağıt olur uçar gökyüzünün böşluğuna</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yüreğimin içini sevgi ile doldurup yakmak geçiyor içimden</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ve sabahın seher yellerine savurmak küllerini</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kurtulmak için prangalardan</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>bilirimki yaşamak saralı bir sancıdır sancıyan yaralara</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hey dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ah dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>vay dedim sustum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun yollar beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>unutsun güvercinim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ah yaralı güvercinim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yüreğimin ince sızısı benim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gidiyorum işte</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hep üşüdüğüm bu hayat sahnesınde</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gözlerimde iki yetimlik ah</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gidiyorum</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yolculuklara hüzün rengi veren şiirlerle</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>kan rengi şarkılar bırakıyorum kalanlara</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>gölgemde yok arkasına saklanayım</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sayki ben hiç ağlamadım, gülmedim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>hiç ateşe tutmadım yüreğimi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>tatmadım sevgiyi, acıyı, ihaneti</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>sayki ben hiç doğmadım, ölmedim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>yokum artık yokumsayın beni</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>ölmüş gibi değil, hiç doğmamış gibi</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em><strong></strong></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 58303, member: 3"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I][B]Yürüdüm yüreğimin yollarına sererek hıçkırıklarımı yağmur yağmur tomurcuklara yağdı gözyaşlarım en içli sevdalarla beslerken yüreğimi duygularımı aşkın denizine düşürdüm acılarki zemheri kadar karlı, bir yol gibi uzun kimseler görmesin diye gözlerimde sel sel taşan yalnızlığı kimseler duymasın diye ışık sızmayan bir bodrumun karanlığına gömdüm sesimi ey dedim sustum hey dedim sustum ah dedim sustum vay dedim sustum unutsun yollar beni unutsun güvercinim öldüm kirletilmiş gökyüzüne savurarak hayallerimi yükleyip cesedimi yüreğimin ağrılarına kayboldum korkunç uğultusunda rüzgarların acının sevinçle kucaklaşacağı zamanlara saklamak için özyaşlarımı bir yıldızın karanlığa gözkırpacağı gecelere bırakıyorum yaralarımı dertlerimi denizlere salıyorum ki gemiler alıp gitsin uzak kıyılara Ey hayat kırgınım hüznüm yırtık gömlek gibi durur her gece sırtımda kırılgan bakışlarımda hüzün sızıyor aynalara her gece ne kimselere anlatacak bir öyküm var mutlulukla başlayan ne de bir sevinç, gözlerimde bahar yeşili umutlar taşıyan şimdi mutsuzum avuntusuz ve suskun şiirlerimi dudağında yitirdim aşkın ey dedim sustum hey dedim sustum ah dedim sustum vay dedim sustum unutsun yollar beni unutsun güvercinim ey gecelerinde kahrolduğum hayat sokaklarında sırılsıklam ıslandığım şehir artık bu yerlere sığamıyorum gökyüzünde katar katar turnalar göçüyor sılama turnalar gidiyor ben kalıyorum uyku tutmuyor geceleri yitik düşlerimin gölgesine sığınıyorum gölgeler gidiyor ben kalıyorum bilki göçmen hiç bir kuş uçamaz kanatları kırıksa hasretim ince bir yoldur yangınlara kırıldı kendime saklaya saklaya içimdeki gül tut ellerimden alıp beni sevinçlere götür ikigözüm vefasız dünyanın ihaneti bittirir beni ardına saklanacak bir gölgemde yok sevinçler dağıtırken acılar toplayan bir çardak kuşuyum şimdi şimdi ömrüm, saçlarım kadar karlı ve puslu hüzünlü bir ırmaktır şimdi yanaklarımda yüreğime akan bilki artık hiç bir şey avutmuyor beni şefkatine sığındığım sıcak bir kucak bile ezilmiş gelinciklerin çığlığında gizledim sesimi ve gözyaşımı kırların ürperişi gibi dökülüyor dudağımda sözcükler hıçkırıklar boğazıma tıkanıyor her defasında her defasında dudağımda binlerce şiir kanar her defasında içimde binlerce şiir yanar ah yaralı güvercinim içime vurma kanatlarını ya topla git yaralı kanatlarını içimden ya gittiğin yere benide götür... burada kimse aldırmıyor sevdalara artık duygular mı köreldi? biz mi yetimiz ah acının ve aşkın kesiştiği yerde avcıların sarp kayalara sürdüğü iki ceylan gibi yaralı kaldık tutup kime anlatsak acıyan yanlarımızı yaralarımız ağıt olur uçar gökyüzünün böşluğuna yüreğimin içini sevgi ile doldurup yakmak geçiyor içimden ve sabahın seher yellerine savurmak küllerini kurtulmak için prangalardan bilirimki yaşamak saralı bir sancıdır sancıyan yaralara ey dedim sustum hey dedim sustum ah dedim sustum vay dedim sustum unutsun yollar beni unutsun güvercinim ah yaralı güvercinim yüreğimin ince sızısı benim gidiyorum işte hep üşüdüğüm bu hayat sahnesınde gözlerimde iki yetimlik ah gidiyorum yolculuklara hüzün rengi veren şiirlerle kan rengi şarkılar bırakıyorum kalanlara gölgemde yok arkasına saklanayım sayki ben hiç ağlamadım, gülmedim hiç ateşe tutmadım yüreğimi tatmadım sevgiyi, acıyı, ihaneti sayki ben hiç doğmadım, ölmedim yokum artık yokumsayın beni ölmüş gibi değil, hiç doğmamış gibi [/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sustum yürüdüm
Alt