Sürekli Kapı zilinin çaldığını duyuyorum

MuhammedAli046

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm ben 17 yaşında Lise 3 öğrencisiyim. 3 Haftadır banyoya girdiğimde yatağa yattığımda kapı zilinin aralıksız çaldığını duyuyorum bir gün evde tek başıma banyo yapacakken suyu açar açmaz zilin şiddetli şekilde çaldığını duydum havluyu sarıp dışarı çıktım ama zil felan çalmıyor aldırış etmedim tekrar suyu açtığımda zilin bu sefer daha şiddetli çaldığını duydum korkarak banyodan çıktım bu sefer içimde izlenme duygusu oluştu sanki her an birisi beni izliyormuş gibi banyo yapmaktan vazgeçip ailemin eve gelmesini bekledim akşam gelemeyeceklerini gece 11-12 gibi gelebileceklerini söyledi. Ben fazla aldırmadım akşam 9 gibi yatağıma uzandım telefonla müzik dinlerken kapının gündüz olduğundan daha şiddetli çaldığını duydum korkudan napacağımı şaşırdım hemen İHLAS, FELAK, NAS, Ayet-el kürsi yi okudum zilin çalınması birden kesildi. Daha sonra tekrar izlenme hissi başladı korkuyla kendimi dışarı attım ailemin beni deli zannetmesini istemediğim için onlar gelene kadar parkta oturdum. Şimdi ise evde ne zaman banyoya girsem uyamaya çalışsam kapı zilinin şiddetli şekilde çaldığını duyuyor korkuyorum ama aileme belli etmek istemiyorum çünkü DEHB Dikkat eksikliği ve hiperaktive tedavisi için CONTERTA 54 mg kullanıyorum bu ilaç bende bağımlılık yaptı. Belki ondandır diye düşünüyorum ama Şizofren olmaktan korkuyorum napabilirim bana birisi yol göstersin lütfen.

Üst Alt