Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
sünnet işi neden doğarken halledilmemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 67533" data-attributes="member: 2"><p>Selamünaleyküm kardeşim, daha önce sorduğunuz soruyu tekrar konu açıp sormuşsunuz. Aynı satırları yeni bir başlık altında yeniden yazıp göndermişsiniz. Açtığınız konu silindi. Bu kurallara aykırıdır. Neden derseniz, forum kirliliğine sebep olur yani aynı mesajın bulunduğu iki konuya gerek yok öyle değil mi?</p><p></p><p>Belki de soruma cevap alamadım o nedenle tekrar konu açtım diyeceksiniz. Fakat şöylede bir durum var ki. Burada sorulan her soruya cevap vermek gibi mecburiyet yok. Soruya cevap vermek isteyen olursa gelir yazar, yoksa kimseyi zorlamayız. Siz de ben soruma mutlaka cevap isterim diyemezsiniz. Veya sorunuza cevap verilmezse kızıp darılmak olmaz. Böyle bir hakkınız yok. Çünkü burası bildiğiniz gibi serbest bir platform. Maaşlı işçimiz yok. Kim ne yazıyorsa ne yapıyorsa Allah rızasına, hobi olarak, islamı sevdiği için ya da boş vaktini değerlendirmek için yapıyor.</p><p></p><p>Kaldı ki siz kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Daha ötesi fetva vermek olur. O nedenle insanlar size şöyle veya böyle yap diyerek sorumluluk almak istemeyebilir. Sizin için hayati bir konu ise Diyanetin alo fetva hattına müracaat ederek, oradaki fetva vermeye yetkili hocalara danışabilirsiniz. Hayırlı geceler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 67533, member: 2"] Selamünaleyküm kardeşim, daha önce sorduğunuz soruyu tekrar konu açıp sormuşsunuz. Aynı satırları yeni bir başlık altında yeniden yazıp göndermişsiniz. Açtığınız konu silindi. Bu kurallara aykırıdır. Neden derseniz, forum kirliliğine sebep olur yani aynı mesajın bulunduğu iki konuya gerek yok öyle değil mi? Belki de soruma cevap alamadım o nedenle tekrar konu açtım diyeceksiniz. Fakat şöylede bir durum var ki. Burada sorulan her soruya cevap vermek gibi mecburiyet yok. Soruya cevap vermek isteyen olursa gelir yazar, yoksa kimseyi zorlamayız. Siz de ben soruma mutlaka cevap isterim diyemezsiniz. Veya sorunuza cevap verilmezse kızıp darılmak olmaz. Böyle bir hakkınız yok. Çünkü burası bildiğiniz gibi serbest bir platform. Maaşlı işçimiz yok. Kim ne yazıyorsa ne yapıyorsa Allah rızasına, hobi olarak, islamı sevdiği için ya da boş vaktini değerlendirmek için yapıyor. Kaldı ki siz kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Daha ötesi fetva vermek olur. O nedenle insanlar size şöyle veya böyle yap diyerek sorumluluk almak istemeyebilir. Sizin için hayati bir konu ise Diyanetin alo fetva hattına müracaat ederek, oradaki fetva vermeye yetkili hocalara danışabilirsiniz. Hayırlı geceler. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
sünnet işi neden doğarken halledilmemiş
Alt