Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
sünnet işi neden doğarken halledilmemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="arif12345" data-source="post: 67342" data-attributes="member: 4637"><p>birde şey sorumcam son olarak bir işim var olursa eğer 18-20 yıl ingilterede kalmam gerekebilir eğer o zamanda bir erkek çocuğum olursa zaten toplum baskısıda pek olmayacağından sünnet ettirmemek istiyorum..sizce böyle bir durumda bundan sorumlu olurmuyum..! yada önemsiz mi..yani çok hayati değilmi..</p><p></p><p>yani sonuçta tamamen sağlıklı olduğuna inanmakla ilgili ben bunu yapınca ne bir aç doyuyor nede birilerinden birşey eksiliyor ama ben sağlıklı olduğuna inanmıyorum ona vereceğim parayla fakirlere yardım yapabilirim mesela.. ben sünnet olduktan sonra günlerce kabus gördüm vede mecbur kalmazsam yani Türkiyede olmazsam böyle birşeyi ona yaşatmak istemiyorum..farz olsaydı olabilirdi ama sonuçta sünnet-Kitaptada yazmıyor yani rivayetlerden öte değil..sağlıklı olduğuna inanan yaptırır inanmayan yaptırmaz deniliyor bu hafifletici bir neden olabilirmi..! Tabi sonuçta çocuktada sorun olmazsa.. cevaplarınızı değerlendiricem..sağlıklı karar vermek için..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arif12345, post: 67342, member: 4637"] birde şey sorumcam son olarak bir işim var olursa eğer 18-20 yıl ingilterede kalmam gerekebilir eğer o zamanda bir erkek çocuğum olursa zaten toplum baskısıda pek olmayacağından sünnet ettirmemek istiyorum..sizce böyle bir durumda bundan sorumlu olurmuyum..! yada önemsiz mi..yani çok hayati değilmi.. yani sonuçta tamamen sağlıklı olduğuna inanmakla ilgili ben bunu yapınca ne bir aç doyuyor nede birilerinden birşey eksiliyor ama ben sağlıklı olduğuna inanmıyorum ona vereceğim parayla fakirlere yardım yapabilirim mesela.. ben sünnet olduktan sonra günlerce kabus gördüm vede mecbur kalmazsam yani Türkiyede olmazsam böyle birşeyi ona yaşatmak istemiyorum..farz olsaydı olabilirdi ama sonuçta sünnet-Kitaptada yazmıyor yani rivayetlerden öte değil..sağlıklı olduğuna inanan yaptırır inanmayan yaptırmaz deniliyor bu hafifletici bir neden olabilirmi..! Tabi sonuçta çocuktada sorun olmazsa.. cevaplarınızı değerlendiricem..sağlıklı karar vermek için.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
sünnet işi neden doğarken halledilmemiş
Alt