Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Sultan Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9118" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Malzemeler</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>2 kaşık un</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>2 kaşık margarin</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>1 adet havuç</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>4 su bardağı et suyu veya su</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Kaşar peyniri</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Tuz ve karabiber</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong>Yemeğin Tarifi </strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.)</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4 bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9118, member: 376"] [COLOR=RoyalBlue][B]Malzemeler 2 kaşık un 2 kaşık margarin 1 adet havuç 4 su bardağı et suyu veya su Kaşar peyniri Tuz ve karabiber Yemeğin Tarifi Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.) Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4 bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin. Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Sultan Çorbası
Üst
Alt