Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sonu ''ben'' olmayan...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 33707" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Yarinsiz kentler tasiyorum benligimde,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Ucsuz bucaksiz colleri asiyorum yuregimde,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Bir girdaba takiliyor kaybolmuslugum,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sonu &#8220;ben&#8221; olmayan bir bosluga dusuyorum&#8230;</em></strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Cakil taslari parcaliyor yalin ayaklarimi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Kordugumlerde buluyorum agiran saclarimi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Yorgunluktan bitap; ariyorum yasli bedenimi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sonu &#8220;ben&#8221; olmayan bir bosluga dusuyorum&#8230;</em></strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Gozyaslarim kapliyor gelecek enginlerimi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sessiz cigliklarla haykiriyorum son sozlerimi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Issiz kaldirimlarda unutuyorum yanliz golgemi,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sonu &#8220;ben&#8221; olmayan bir bosluga dusuyorum&#8230;</em></strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Dun cocuktum; Bugun buyudum; Yarin olecegim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Kendimi hep kor kabuslarda gorecegim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Her cikmaz sokakta kendimi kaybedecegim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sonu &#8220;ben&#8221; olmayan bir bosluga dusuyorum&#8230;</em></strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sevdiklerimden firar ettim ama kendimden edemedim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Dunlerde sakli kaldim bir kalemde silemedim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Su bicare yuregime soz geciremedim,</em></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sonu &#8220;ben&#8221; olmayan bir bosluga dusuyorum&#8230;</em></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 33707, member: 1222"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Yarinsiz kentler tasiyorum benligimde,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Ucsuz bucaksiz colleri asiyorum yuregimde,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Bir girdaba takiliyor kaybolmuslugum,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sonu “ben” olmayan bir bosluga dusuyorum…[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Cakil taslari parcaliyor yalin ayaklarimi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Kordugumlerde buluyorum agiran saclarimi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Yorgunluktan bitap; ariyorum yasli bedenimi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sonu “ben” olmayan bir bosluga dusuyorum…[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Gozyaslarim kapliyor gelecek enginlerimi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sessiz cigliklarla haykiriyorum son sozlerimi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Issiz kaldirimlarda unutuyorum yanliz golgemi,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sonu “ben” olmayan bir bosluga dusuyorum…[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Dun cocuktum; Bugun buyudum; Yarin olecegim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Kendimi hep kor kabuslarda gorecegim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Her cikmaz sokakta kendimi kaybedecegim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sonu “ben” olmayan bir bosluga dusuyorum…[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sevdiklerimden firar ettim ama kendimden edemedim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Dunlerde sakli kaldim bir kalemde silemedim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Su bicare yuregime soz geciremedim,[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sonu “ben” olmayan bir bosluga dusuyorum…[/I][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sonu ''ben'' olmayan...
Alt