Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Soğuk bir kış akşamı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hacı anne" data-source="post: 1999" data-attributes="member: 4"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Soğuk bir kış akşamı, bir lokantanın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar. Derken amca,kasaya gidip 1 sandöviç, 1 büyük tabak patates ve bir büyük meyve suyu almış. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Elinde tepsiyle masaya dönmüş, sandöviçi ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş, sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onların da yarısını teyzeye vermiş, sonra meyve suyunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyormuş. Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde sandöviçle, patatesler olduğu gibi duruyor,kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor,arada bir de meyve suyundan bir yudum alıyormuş. Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">- Affedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Yaşlı amca;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">- Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz. 60 yıldır evliyiz ve her şeyimizi işte böyle paylaşırız, demiş.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">- Peki ama teyzeciğim, siz neden sandöviçinizi, patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">Yaşlı teyze yanıt vermiş;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436">- Dişleri!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #c87436"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacı anne, post: 1999, member: 4"] [SIZE=3][COLOR=#c87436]Soğuk bir kış akşamı, bir lokantanın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar. Derken amca,kasaya gidip 1 sandöviç, 1 büyük tabak patates ve bir büyük meyve suyu almış. Elinde tepsiyle masaya dönmüş, sandöviçi ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş, sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onların da yarısını teyzeye vermiş, sonra meyve suyunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyormuş. Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde sandöviçle, patatesler olduğu gibi duruyor,kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor,arada bir de meyve suyundan bir yudum alıyormuş. Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş; - Affedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım. Yaşlı amca; - Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz. 60 yıldır evliyiz ve her şeyimizi işte böyle paylaşırız, demiş. Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş; - Peki ama teyzeciğim, siz neden sandöviçinizi, patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Yaşlı teyze yanıt vermiş; - Dişleri! [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Soğuk bir kış akşamı
Alt