<table class="tborder" width="100%" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"><tbody><tr title="Mesaj 13922" valign="top"><td class="alt2" width="125" align="center">sevgisiz olmaz</td> <td class="alt2"> Uzgunnn alışmıştık , sık sık gelmek şartıyla gitmene izin veriyorummrhbba..
Allah muaffak etsin selametle inşallah
</td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">7 Saat önce 05:16</td> </tr> <tr title="Mesaj 13917" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">Hasret</td> <td class="alt2"> Allah hakkında hayırlısını nasip etsin kardeşimduaa..
dua edelim inşallah </td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">12 Saat önce 00:53</td> </tr> <tr title="Mesaj 13900" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">vaveyla</td> <td class="alt2"> Doğrusu bu haber iki duyguyu birada yaşatıyor zaten herkes belirtmiş. Hüzün ve mutluluk bir arada Allah için İslam yoluna gitmen çok güzel Allah herkese nasip etsin. Tam alışmaya başlamışken gitmen hüzün verici Fakat en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun.mrhbba..
</td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">12 Saat önce 00:15</td> </tr> <tr title="Mesaj 13898" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">YaRaLiyiM</td> <td class="alt2"> Alıntı:
<table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset">
serdar Nickli Üyeden Alıntı
da sen daha kursa başlamadan kaytarmaya başladınkzgnn..Karabatak gibi bir görünüp kayboluyosunqqww..k kursa başladınmı nolucak bakalım hmmmm.
</td> </tr> </tbody></table>
birileri menden mi bahsedior
aman bana bulasmayin o bicim yaparim )))))
ömr-ü diyar cancagazimmmm vallahi konuyu okuyunca ne diyecegimi bilemedim dogrusu onun icin önce cevaplari okudum..
coq mükemmel sahane bir yoldasin bacimm..Allahim herdaim yardimcin olsun..Kalbinde sevgisini asaltmasin insaAllah bacim benim.. ne kadar tanimiorsamda burda gördüklerim senin Allah`in sevdigi bil kul olduguna bni emin edior..
seni coq özlüyecegim kardesimm.. kendine coq cici bak insaAllah.. duamizdasin.. kalbimizdesin.. yolun herdaim aciq olsun Can bacim
Selam ve dua ile.. agla..:,agla..:, </td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">13 Saat önce 23:43</td> </tr> <tr title="Mesaj 13895" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">serdar</td> <td class="alt2"> Alıntı:
<table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset">
elifgibi Nickli Üyeden Alıntı
Allahım senin icin hayırlısını nasip etsin evladım ..
İnşallah hayırlı olur yoklugun tabiki cok belli olacak ama bizlerde sana dualarımızla katılacagız hep bizleri yanında hisset senin yoklugun belli olacak buna eminim ..ama yerin belli her zamn yanımızdasın Allahıma emanet olasın güle güle git gel sana 100 ihlası şerif okuyorum Rabbim seni korusun .duaa..
Ömürden önce ben söyleyeyim Allah razı olsun, evet eksikliğini çok hissedceğiz ama Allah yoluna gittiği için teselli oluyoruz. Bende Ayet-el Kürsi okuyorum kardeşime. Hayırlı yolculuk İnşAllah. Orada kazanacağın öğreneceğin bilgileri en kısa zamanda bizlerlede paylaşmanı bekliyoruz İnşAllah. Allah' a emanet </td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">13 Saat önce 23:37</td> </tr> <tr title="Mesaj 13894" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">Efsane</td> <td class="alt2"> Alıntı:
elifgibi Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah hayırlı olur yoklugun tabiki cok belli olacak ama bizlerde sana dualarımızla katılacagız hep bizleri yanında hisset senin yoklugun belli olacak buna eminim ..ama yerin belli her zamn yanımızdasın Allahıma emanet olasın güle güle git gel sana 100 ihlası şerif okuyorum Rabbim seni korusun .duaa..
amin elifgibi kardeşim allah razı olsun,
dualarımız kardeşimizle olacak inşallah </td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">13 Saat önce 23:31</td> </tr> <tr title="Mesaj 13893" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">elifgibi</td> <td class="alt2">
</td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">14 Saat önce 22:55</td> </tr> <tr title="Mesaj 13889" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">serdar</td> <td class="alt2"> Alıntı:
ömr-ü diyar Nickli Üyeden Alıntı
serdar abı daha erken degılmı cumadan cıkıyosun tatıle
bu kargasa esnasında heç düşünmedim doğrudur gene buraya gelecegız .. biz gelene kadar forumda cok degısıklıkler olur gıbme gelıyor özellikledeben geldıgımde vvcc.. buraı bırakıp gıdecegıme uzuluyorum bı yandanda sevınıyorum istedıgım seye ulaşma sevıncı daha agır basıyor
Ya tatile çıksam noolur yine girerim foruma biraz daha az belki ama hiç olmazsa 2-3 günde bir girerim belki fırsat olsa hergün uğrarım İnşAllah.
da sen daha kursa başlamadan kaytarmaya başladınkzgnn..Karabatak gibi bir görünüp kayboluyosunqqww..k kursa başladınmı nolucak bakalım hmmmm. </td> </tr><tr> <td class="thead" colspan="2">17 Saat önce 19:01</td> </tr> <tr title="Mesaj 13856" valign="top"> <td class="alt2" width="125" align="center">Efsane</td> <td class="alt2">
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin gözüm,
sadece sen değil senin adına bizde seviniyoruz,
şahsen ben ve forum burada biyere gitmeyiz, sizi beklerik
ve heyecanla yolunuzu beklemeye başladık bilem,agla..:,
Ben gittiğinden değil, gittiğin yerlerde başka forumlar bulupta bizi unutacağından korkarımaassd..</td></tr></tbody></table>