Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Siz Kendinizi Değiştirmedikçe
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 95917" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Kurtuluşu başkasında arama, kurtuluş sende. Kendi kendini kurtaracaksın, başkası değil. Sen Kendini değiştirmedikçe ,güzeleştirmedikçe hep aynı sorun ve sıkıntıları yaşarsın...</span></p><p><span style="color: Black">Eğer kalbinin derinliklerindeki merhamet, insanlık deryasına ulaşır, onu açığa çıkarır, o iman denizinde ruhunu yıkarsan madde aleminde olacak olanlar seni zerre kadar etkilemez. Olaylar karşısında sükunetle bekler, zamanında yapılması gerekeni bilir, ona göre hareket edersin. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sakin ve sabırlı ol, zaten olması gereken ;gerektiği gibi gerektiği zaman olacak, sen yeter ki sakin ol...ve kazanma kuşağında kaybedenlerden olma...!!</span></p><p><span style="color: Black">Olacakları değiştiremezsin. Ancak olacaklar karşısındaki duruşunu ve yapman gerekeni belirleyebilirsin. Yardım hep seninle, yaradılışından beri seninle, Allah cc. hiçbir zaman seni yalnız bırakmadı…yeter ki sen O cc. bırakma...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ya Rabbi, bana nimet,evlad ihsan ettin, lakin beni şükreden bir kul olarak bulmadın. Bana bela verdin, fakat beni sabreden bir kul olarak görmedin. </span></p><p><span style="color: Black">Buna rağmen, ne şükrünü yapamadığım için nimeti elimden aldın, ne de sabredemediğim için belanın şiddetini arttırdın. </span></p><p><span style="color: Black">Ya İlahi! Kerim olandan, keremden başka ne beklenir? </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Şimdi sen çok yorgunsun. Her gün daha az şaşıracak daha az sarsılacak kadar. Bütün eski defterleri kapatacak ama yeni bir sayfa da açamayacak kadar. </span></p><p><span style="color: Black">Bir ömür boyu can taşır gibi saklanmış sayfaları bulup çıkaramayacak, emanet cümlelere sığacak kadar. Anlatmaktan değil susmaktan. </span></p><p><span style="color: Black">Yaşamaktan değil yaşamamaktan. O kadar yorgunsun.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">O An Bir yaş düştü içime...Ardından bir kelam dilime...</span></p><p><span style="color: Black">Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin...Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 95917, member: 1049"] [COLOR="Black"]Kurtuluşu başkasında arama, kurtuluş sende. Kendi kendini kurtaracaksın, başkası değil. Sen Kendini değiştirmedikçe ,güzeleştirmedikçe hep aynı sorun ve sıkıntıları yaşarsın... Eğer kalbinin derinliklerindeki merhamet, insanlık deryasına ulaşır, onu açığa çıkarır, o iman denizinde ruhunu yıkarsan madde aleminde olacak olanlar seni zerre kadar etkilemez. Olaylar karşısında sükunetle bekler, zamanında yapılması gerekeni bilir, ona göre hareket edersin. Sakin ve sabırlı ol, zaten olması gereken ;gerektiği gibi gerektiği zaman olacak, sen yeter ki sakin ol...ve kazanma kuşağında kaybedenlerden olma...!! Olacakları değiştiremezsin. Ancak olacaklar karşısındaki duruşunu ve yapman gerekeni belirleyebilirsin. Yardım hep seninle, yaradılışından beri seninle, Allah cc. hiçbir zaman seni yalnız bırakmadı…yeter ki sen O cc. bırakma... Ya Rabbi, bana nimet,evlad ihsan ettin, lakin beni şükreden bir kul olarak bulmadın. Bana bela verdin, fakat beni sabreden bir kul olarak görmedin. Buna rağmen, ne şükrünü yapamadığım için nimeti elimden aldın, ne de sabredemediğim için belanın şiddetini arttırdın. Ya İlahi! Kerim olandan, keremden başka ne beklenir? Şimdi sen çok yorgunsun. Her gün daha az şaşıracak daha az sarsılacak kadar. Bütün eski defterleri kapatacak ama yeni bir sayfa da açamayacak kadar. Bir ömür boyu can taşır gibi saklanmış sayfaları bulup çıkaramayacak, emanet cümlelere sığacak kadar. Anlatmaktan değil susmaktan. Yaşamaktan değil yaşamamaktan. O kadar yorgunsun. O An Bir yaş düştü içime...Ardından bir kelam dilime... Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin...Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir!! [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Siz Kendinizi Değiştirmedikçe
Alt