- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118
şipşak kek

Malzemeler:
- 2 paket hazır kakaolu baton kek
- 1 paket çikolatalı puding
- 3,5 su bardağı süt
- Üzeri için; 1 su bardağı süt
- 4 çorba kaşığı file fındık
- Kekleri 2 parmak kalınlığında dilimleyin 10 dilim keki dikdörtgen fırın kabına yerleştirin. 1 su bardağı sütü kaşıkla keklerin üstüne gezdirin. Fındıkları keklerin üstüne serpin.
- Pudingi 3,5 su bardağı sütle pişirin. Pudingin üstünde yazan ölçüden 1 su bardağı fazla süt kullandım pudingin kıvamının biraz daha sıvı olması için. Pişen pudingi sıcak sıcak kekin üstüne dökün soğutun.