Sıkıntılarımdan Kurtulmak İçin Dua istiyorum

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
"Sıkıntılarımdan kurtulmak için dua istiyorum"
Selamün Aleyküm. Kardeşlerim çok uzun zamandır devam eden depresyonum için, sıkıntılarımı bir nebze azaltacağını umduğum bu sene mezun olarak iş bulabilmek ve ayıptır söylemesi yalnızlıktan kurtulmak, gönlüme göre biri ile hayırlısıyla tez vakitte evlenmem için dua edin lütfen. Unutmayalım ki birine dua ettiğimiz zaman bir melek 'Âmin, aynı şeyler sana da olsun' diyor.

Şu âlemde mü'minin mü'mine karşı en büyük yardımı dua iledir.
Barla - 247

Demiş Bediüzzaman Said Nursi hazretleri. Allah dua eden ve etmeyen herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin. Amin.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İNŞALLAH Rabbim hayırlı bir iş ve hayırlı bir vakitte hayırlı bir eş ve mutlu bir yuva nasip eder kardeşim... Allah yar ve yardımcın olsun sabrederek iste herşeyin hayırlısını...

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin, Allah razı olsun. Cenab-ı Hak c.c bizi Cennet-ül Firdevs'de rüyetini görenlerden, Peygamber Efendimiz'in S.A.V: "Ahir zamanda alnını secdeye koyan gençlerle arama altın tası koymak istemiyorum onlara elimle ikram edeceğim." dediği ümmetinden olabilmeyi nasip etsin.

"Duânız olmazsa ne ehemmiyetiniz var?" buyurmuş Cenab-ı Hak.

"Ey Musa! Bana günah etmediğin, kötü söz söylemediğin bir ağızla dua et, sığın!” buyurmuş...
Hz. Musa; “Benim öyle bir ağzım yok.” Deyince Hakk da buyurdu ki;
“Öyle ise bize başkalarının ağzı ile dua et!”

Öyle ise başkalarına dua edelim. Allah bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin. Amin.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim Rabbim dünya ve ahiret hayatın için niyet ettiğin tüm güzellikleri kolaylıkla sana nasip etsin inşallah ayrıca duaların için Rabbül alemin senden sonsuz razı olsun.Tüm duaların için kocaman amin:)Duanın sonuna amin imzasını atmakta önemli diyor efendimiz sav o yüzden unutmamak gerek bizlere yapılan dualara amin demeyi...

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam abla. Ben de amin diyorum dualarına... Dua çok büyük bir nimet ancak çok geç farkettim. Keşke diyeceğim ancak keşkeler isyana sürüklüyor insanı. Öyleyse gelecekte bilmeyi ve bunun idrakında olmayı istiyorum.

Ya Rabbi! Dua ettir bize, dua ettirmeyi sevdir bize. Kabul olunmayan duadan, dua etmek istememekten sana sığınıyoruz. Bizi bütün kainatı saran merhametinle kucakla. Hatta öyle bir sar ki cehennemde bile olsak gül gülistan olsun kalbimiz. Amin.

Fazla uzatmamak için kısa kesiyorum. Allah razı olsun hepinizden. Selametle...

Üst Alt