Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
SIKINTILAR ICIN DUA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="merve_baydag" data-source="post: 82728" data-attributes="member: 7433"><p>Selâmunnaleykum, siteye yeni üye oldum ve çok kaliteli bir paylaşım sitesi olduğunu gördüm, Allah razı olsun. Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş, bende son birkaç aydır sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, evlenmek üzere olduğum bir erkek arkadaşım vardı ama ailesi beni istemedi, hakkımda olur olmadık şeyler söylediler ayırdılar bizi, hatta ayrıldıktan sonra bile arkamdan konuşmaya devam ettiler. Erkek arkadaşım bana sahip çıkamadı, ailesine inanıp beni yarı yolda bıraktı, çok zor zamanları Rabbim'e sığınarak atlattım çok şükür ama hala onu unutabilmiş değilim, içimdeki sızı devam ediyor. "Rabbim hayırlısını versin" kadar güzel bir cümle yok, gerçekten evlenseydik belkide öyle bir aileyle yaşamak ömür boyu eziyet olacaktı bana, bunların farkındayım çok şükür ama işte yaşananlar anılar kolay unutulmuyor, o hemen birini aldı hayatına ama ben hazır değilim. Allah karşıma ne zaman benim için doğru insanı çıkarırsa bende mutlu olacağım inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="merve_baydag, post: 82728, member: 7433"] Selâmunnaleykum, siteye yeni üye oldum ve çok kaliteli bir paylaşım sitesi olduğunu gördüm, Allah razı olsun. Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş, bende son birkaç aydır sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, evlenmek üzere olduğum bir erkek arkadaşım vardı ama ailesi beni istemedi, hakkımda olur olmadık şeyler söylediler ayırdılar bizi, hatta ayrıldıktan sonra bile arkamdan konuşmaya devam ettiler. Erkek arkadaşım bana sahip çıkamadı, ailesine inanıp beni yarı yolda bıraktı, çok zor zamanları Rabbim'e sığınarak atlattım çok şükür ama hala onu unutabilmiş değilim, içimdeki sızı devam ediyor. "Rabbim hayırlısını versin" kadar güzel bir cümle yok, gerçekten evlenseydik belkide öyle bir aileyle yaşamak ömür boyu eziyet olacaktı bana, bunların farkındayım çok şükür ama işte yaşananlar anılar kolay unutulmuyor, o hemen birini aldı hayatına ama ben hazır değilim. Allah karşıma ne zaman benim için doğru insanı çıkarırsa bende mutlu olacağım inşallah. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
SIKINTILAR ICIN DUA
Alt