Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sikayetim var..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 19238" data-attributes="member: 2"><p><span style="font-size: 12px">evet gönül sızım, isyanınızı ve kızgınlığınızı anlıyorum...size hak vermemek mümkün değil...</span></p><p><span style="font-size: 12px">bizim sitemizde yazıların kopyalanmasını önleyen bir sitem var...üye olarak giriş yapmadan...misafir gibi herhangi bir yazıyı kopyalamaya çalışırsanız görürsünüz...sitemize üye olanlar ise ancak 1 adet konu açtıktan sonra kopyalama yapabiliyorlar...Fakat hırsıza kilit olmaz diye bir laf var...hangi önlemi alırsak alalım...kopyalamanın çok basit yolları var...Herkes bilmesede bu yollar var...Kişi kötü amaçlıysa bir şekilde kopyalama yapabiliyor...</span></p><p><span style="font-size: 12px">Şimdi size bir öneri sunuyorum..yazılarınızın altına imza niteliğinde...</span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">bu yazı tamamen gönül sızıma aittir...kesinlikle buradan kopyalanarak başka yerlerde yayınlanması yasaktır...yazılarımı, kopyalayarak nette çeşitli yerlerde yayınlanmasına sebep olmak kul hakkına girer</span></span><span style="font-size: 12px">...Altına da uygun bir ayet yazarsanız daha iyi olur...En sonuna da</span><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"> bütün uyarılarıma rağmen telif hakkı bana ait olan ve kitabımda da yer alan yazılarımı kopyalayan ve sitesinde yayınlanmasına izin verenler hakkında kanuni haklarımı kullanağımı...Ayrıca kopyalayanları ve sitesinde buna izin verenleri...bütün uyarılarımıza rağmen yazımı silmezlerse bütün net aleminde hırsız olarak duyuracağımı belirtmek isterim...</span></span><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">şeklinde bir kalıp hazırlayarak bu uyarıyı bütün yazılarınızın altına yapıştırabilirsiniz...</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Şimdi bende size destek olarak...yazınızı silmeyen ve aşikar hırsız konumunda olan bu siteyi hırsız olarak ilan ediyor ve forumda bir başlık açarak duyurmak istiyorum..taa ki yazıyı çalan ve yayınlayanlar sitelerinden kaldırsınlar...</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 19238, member: 2"] [SIZE=3]evet gönül sızım, isyanınızı ve kızgınlığınızı anlıyorum...size hak vermemek mümkün değil... bizim sitemizde yazıların kopyalanmasını önleyen bir sitem var...üye olarak giriş yapmadan...misafir gibi herhangi bir yazıyı kopyalamaya çalışırsanız görürsünüz...sitemize üye olanlar ise ancak 1 adet konu açtıktan sonra kopyalama yapabiliyorlar...Fakat hırsıza kilit olmaz diye bir laf var...hangi önlemi alırsak alalım...kopyalamanın çok basit yolları var...Herkes bilmesede bu yollar var...Kişi kötü amaçlıysa bir şekilde kopyalama yapabiliyor... Şimdi size bir öneri sunuyorum..yazılarınızın altına imza niteliğinde...[/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]bu yazı tamamen gönül sızıma aittir...kesinlikle buradan kopyalanarak başka yerlerde yayınlanması yasaktır...yazılarımı, kopyalayarak nette çeşitli yerlerde yayınlanmasına sebep olmak kul hakkına girer[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]...Altına da uygun bir ayet yazarsanız daha iyi olur...En sonuna da[/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red] bütün uyarılarıma rağmen telif hakkı bana ait olan ve kitabımda da yer alan yazılarımı kopyalayan ve sitesinde yayınlanmasına izin verenler hakkında kanuni haklarımı kullanağımı...Ayrıca kopyalayanları ve sitesinde buna izin verenleri...bütün uyarılarımıza rağmen yazımı silmezlerse bütün net aleminde hırsız olarak duyuracağımı belirtmek isterim...[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] şeklinde bir kalıp hazırlayarak bu uyarıyı bütün yazılarınızın altına yapıştırabilirsiniz...[/SIZE] [SIZE=3] Şimdi bende size destek olarak...yazınızı silmeyen ve aşikar hırsız konumunda olan bu siteyi hırsız olarak ilan ediyor ve forumda bir başlık açarak duyurmak istiyorum..taa ki yazıyı çalan ve yayınlayanlar sitelerinden kaldırsınlar...[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sikayetim var..
Alt