Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
şiir gözlüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24764" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">şiir gözlüm </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bağımda bülbülüm dalımda gülüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sensiz yaşamanın her anı ölüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">İster savaş olsun isterse zulüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ben seni isterim ey barış özlüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gir benim gönlüme bir ömür sürsün</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yas tutan yüreğim baharı görsün</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">öldürürse eğer aşkın öldürsün</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ben sana hasretim ey şiir gözlüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gündüz güneşimsin gecede ayım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sensin hayatımda mutluluk payım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sar beni bir ömur sende kalayım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bir seni severim ey bahar yüzlüm</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Tutkunun olmuşum yanarım özden</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bir yanım ayazda bir yanım közden</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hak seni korusun kem bakan gözden</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Budur bir dileğim ey şirin sözlüm</span></span></p><p></p><p><a href="https://www.canim.net/sair/bolumler.php?op=katbak&id=624" target="_blank"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">nuri can</span></span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24764, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=purple]şiir gözlüm [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=purple]Bağımda bülbülüm dalımda gülüm Sensiz yaşamanın her anı ölüm İster savaş olsun isterse zulüm Ben seni isterim ey barış özlüm Gir benim gönlüme bir ömür sürsün Yas tutan yüreğim baharı görsün öldürürse eğer aşkın öldürsün Ben sana hasretim ey şiir gözlüm Gündüz güneşimsin gecede ayım Sensin hayatımda mutluluk payım Sar beni bir ömur sende kalayım Bir seni severim ey bahar yüzlüm Tutkunun olmuşum yanarım özden Bir yanım ayazda bir yanım közden Hak seni korusun kem bakan gözden Budur bir dileğim ey şirin sözlüm[/COLOR][/SIZE] [URL="https://www.canim.net/sair/bolumler.php?op=katbak&id=624"][SIZE=3][COLOR=purple]nuri can[/COLOR][/SIZE][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
şiir gözlüm
Alt