Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Sıhırlı keman
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 2511" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Temel birgün ava gitmeye karar vermis sihirli kemanini tüfegi almis ve ava gitmis</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Av esnasinda bir aslanla gözgöze gelmisler.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Temel tetige basmis tüfek patlamamis. temel kemani çalmis ve aslani uyutmus.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Eve gelmis ve tekrar ava gitmis.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Aslanla yine gözgöze gelmis</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Tetige basmis gene patlamamis hemen kemani çikarmis çalmis ama aslan onu parçalayip yemis.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Agaçta iki maymun konusuyormus biri demis :</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">-"Ben sana demedim mi bu bizim sagir aslana denk gelirse isi biter.."</span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 2511, member: 3"] [FONT=Georgia][SIZE=3][B]Temel birgün ava gitmeye karar vermis sihirli kemanini tüfegi almis ve ava gitmis Av esnasinda bir aslanla gözgöze gelmisler. Temel tetige basmis tüfek patlamamis. temel kemani çalmis ve aslani uyutmus. Eve gelmis ve tekrar ava gitmis. Aslanla yine gözgöze gelmis Tetige basmis gene patlamamis hemen kemani çikarmis çalmis ama aslan onu parçalayip yemis. Agaçta iki maymun konusuyormus biri demis : [COLOR=Blue]-"Ben sana demedim mi bu bizim sagir aslana denk gelirse isi biter.."[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Sıhırlı keman
Alt