Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Şiddetli geçimsizlik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 74283" data-attributes="member: 1049"><p>"<span style="color: Black">bu ıfadeyı gerı aldıgım taktırde dava farklı boyuta gıdecek belkıde bebegı annesıne verecekler "</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bir Anneyi nasil olursa olsun 1 yaşındaki bebeğinden ayırmak !!Ben bunu yapmaktan korkarim ki;</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim beni de evladim ile imtihan etmesin sonra...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>doğruyu yapiyorsaniz vicdaniniz niye rahat ve HUZURlu değil!! yalan,yanlış yolla doğruya varılmaz...</strong></span></p><p><span style="color: Black">Tamamen vicdani bir mesele sizinki, başkalarının tavsiye ve yönlendirmelerine değil de akıl ve vicdanınıza danışın derim.. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 74283, member: 1049"] "[COLOR="Black"]bu ıfadeyı gerı aldıgım taktırde dava farklı boyuta gıdecek belkıde bebegı annesıne verecekler " Bir Anneyi nasil olursa olsun 1 yaşındaki bebeğinden ayırmak !!Ben bunu yapmaktan korkarim ki; Rabbim beni de evladim ile imtihan etmesin sonra... [B]doğruyu yapiyorsaniz vicdaniniz niye rahat ve HUZURlu değil!! yalan,yanlış yolla doğruya varılmaz...[/B] Tamamen vicdani bir mesele sizinki, başkalarının tavsiye ve yönlendirmelerine değil de akıl ve vicdanınıza danışın derim.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Şiddetli geçimsizlik
Alt