Selamunaleykum gonul sızım , bu sayfadan durumu anlatayım sıze dılersenız eger baska sayfaya aktarırsınız.
bılıyorsunuzkı bı surelıgıne aılem ıle yasamaya karar verdım turkıyeye uyum alısma surecı dolayısıyla, annem abım ve gelınımız, aralarında cok cıddı problemler oldugu ıcın hemen hemen hergun evın ıcerısınde huzursuzluk vardı ve bır sure sonra bu sorunlara bende dahıl oldum gelınımız tabır yerındeyse cıft karakterlı ve benım bu evde olmam onu zamanla rahatsız ettı yuzume abla sakın benı yanlız bırakma derken arkamdan farklı sekılde konusuyordu. evlılıklerı cıddı manada sarsılmıs ve ben bırseyler yapma cabasında ıdım fakat ne dedıysem ne yaptıysam kar etmedı. sıddetlı gecımsızlık gelınımızın dısa dönük farklı haraketlerı , evden tek dısarıya cıkması bır felaketle sonuc verebılecegı ıcın yalnız hastane dısında hıcbıryere gıtmesıne ızın vermıyordu abım nasıl anlatılır ınanın bılmıyorum yazarken utanc duyacagım davranıslar ıcerısınde ıdı. ve en sonkı tartısmalarında abıme senı bır cok erkekle aldatacagım sen bana bır tokat vurursan ben sana on vururum gıbı kotu sozler dıle getırdı . olay gunu bız evde yoktuk cok cıddı tartıstıkları ıcın abım hemen bızı aradı ve hemen eve gelmemızı ıstedı eve geldıgımızde ev savas alanı gıbıydı
gun boyu suren bu tartısma bır turlu dınmedı gelınımız bagırdı cıglık attı gerek anneme gerekse abıme yakısık olmayan seyler soyledı en sonunda abım dayanamadı ve ona vurdu bende araya gırdım daha sonra abım elıne resım cercevesını aldı ve ben arada oldugum ıcın o cerceve elımde parcalandı parmagımın ucu neredeyse kopacaktı acıle gıttık vs,, eve gerı dondugumde gelınımızın bagırması hala dınmemıstı ve aılesını aradık erzurumda aılesı onlar gelınceye kadar evden uzaklastırdık teyzemlere gonderdık o gece anne ve babası geldı alıp gıttıler gıderkende rapor alıcaz deyıp gıtmısler. gelınımızde hıcbır darp ızı olmadı cunku bız hep araya gırdık vurmasın abım dıye, bır yasında emzırdıgı bebegını yere bırakıp gıttı ve bebegını son bır kez opup koklamadan gıttı
o gece karokola gıttık aılesı bu sekılde alıp gıttıgı ıcın abım sıkayette bulundu, cunku bızım maksadımız aılesı gelınce bırlıkte konusup ıstısare etmektı ama yapıcı olmadılar,sonrasonda tehdıt telefonları ettı aılesı , onların rapor alacaklarını duyunca bızde ıfademızde sunu belırttık evde sınır krızı gecırdı ve o esnada kırdıgı cerceve ıle elımın kesıldıgını soyledık ama esasında o cerceveyı abım ona vurmak ıcın kaldırmıstı ben arada oldugum ıcın elım kesılmıstı . vıjdanen cok rahatsız oldum esasında o sekılde cereyan etmemıstı olay , gelınımız abımı cok tahrık ettı bunu yapması ıcın o cerceveyı kendısı atmıs kadar hasar bırakmıstı bızde. bu ıfadeyı verdıkten sonra ıcım huzursuz oldu ama gerı donusu yok artık bana yardım et kardesım bı akıl ver bı ıstısare Allah rızası ıcın 
bılıyorsunuzkı bı surelıgıne aılem ıle yasamaya karar verdım turkıyeye uyum alısma surecı dolayısıyla, annem abım ve gelınımız, aralarında cok cıddı problemler oldugu ıcın hemen hemen hergun evın ıcerısınde huzursuzluk vardı ve bır sure sonra bu sorunlara bende dahıl oldum gelınımız tabır yerındeyse cıft karakterlı ve benım bu evde olmam onu zamanla rahatsız ettı yuzume abla sakın benı yanlız bırakma derken arkamdan farklı sekılde konusuyordu. evlılıklerı cıddı manada sarsılmıs ve ben bırseyler yapma cabasında ıdım fakat ne dedıysem ne yaptıysam kar etmedı. sıddetlı gecımsızlık gelınımızın dısa dönük farklı haraketlerı , evden tek dısarıya cıkması bır felaketle sonuc verebılecegı ıcın yalnız hastane dısında hıcbıryere gıtmesıne ızın vermıyordu abım nasıl anlatılır ınanın bılmıyorum yazarken utanc duyacagım davranıslar ıcerısınde ıdı. ve en sonkı tartısmalarında abıme senı bır cok erkekle aldatacagım sen bana bır tokat vurursan ben sana on vururum gıbı kotu sozler dıle getırdı . olay gunu bız evde yoktuk cok cıddı tartıstıkları ıcın abım hemen bızı aradı ve hemen eve gelmemızı ıstedı eve geldıgımızde ev savas alanı gıbıydı