Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
sevmeyen gönül insanı olamaz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 31616" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Hüzün meclisinin kıyılarına vurdu kalbim...Bu gece..</span></p><p><span style="color: black">Semadan arza şerhtir aşkım.. yıldız yıldız Sana bakıyorum Elhamdülillah..</span></p><p><span style="color: black">Ya Vedud..! Sen ki suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin: Gizli saklı arzularıma cevap ver de sevindir su fakiri..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">bilirim..Eyy Rabbim!!!</span></p><p><span style="color: black">TESELLİĞ GELMEZ HAKK EMRETMEDİKÇE... HALK BUNU İDRAKTEN YOKSUN ,HAKK HÜKMETMEDİKÇE...</span></p><p><span style="color: black">HÜKÜM ONDAN,BEN İSE KULUYUM...İSTER DALDIRIR ,İSTER KALDIRIR! VARIMI ONDAN HOŞNUDUM...</span></p><p><span style="color: black">SEVGİLİM BU KULUYLE CİLVELEŞİYOR BIRAKIN YAR İLE ARAM HOŞTUR ..BENIM..</span></p><p><span style="color: black">kimsesizligim ile kimsesizlerin sahibine talibim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 31616, member: 1049"] [COLOR=black]Hüzün meclisinin kıyılarına vurdu kalbim...Bu gece.. Semadan arza şerhtir aşkım.. yıldız yıldız Sana bakıyorum Elhamdülillah.. Ya Vedud..! Sen ki suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin: Gizli saklı arzularıma cevap ver de sevindir su fakiri.. bilirim..Eyy Rabbim!!! TESELLİĞ GELMEZ HAKK EMRETMEDİKÇE... HALK BUNU İDRAKTEN YOKSUN ,HAKK HÜKMETMEDİKÇE... HÜKÜM ONDAN,BEN İSE KULUYUM...İSTER DALDIRIR ,İSTER KALDIRIR! VARIMI ONDAN HOŞNUDUM... SEVGİLİM BU KULUYLE CİLVELEŞİYOR BIRAKIN YAR İLE ARAM HOŞTUR ..BENIM.. kimsesizligim ile kimsesizlerin sahibine talibim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
sevmeyen gönül insanı olamaz
Alt