Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sevmek dedim Yoluna ölmek dedi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33671" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Sevmek" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yoluna ölmek" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yol" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Alıp başını gitmek" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Gitmek" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrılmak" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Dost" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>Durdu.. Bana baktı.. "Dost" diye mırıldandı..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yürek" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Dünya" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Hayatın bir yüzü" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yüz" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Ardında ne gizli bilemediğim" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Giz" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Hep çözmeye çalıştığım" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Çalışmak" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bitmeyecek öykü" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Öykü" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Binlercesini içimde gizliyorum" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Gizlemek" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"İşte, her şeyin bitimi" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Şey" dedim.. "SEVDA" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"SEVDA" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Peşinden koştuğum" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Koşmak" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Hayat, bir maraton" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Hayat" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Öyle kısa ki!" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Niçin kısa?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yaşanması gereken ne var? " diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Aşk" dedi.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Kaç kere?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bin kere" dedi, "Milyon kere"</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Neden bir kere değil?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Keşke olsa" dedi, "Ama önce yoğrulmak gerek"</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Acı çekmek mi?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Evet, aşk acısında yok olmak" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yok olunca!" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Gerçek aşk!" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Büyük o!" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>Durdum. Durdum. Ve sustum!</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Neden sustun?" diye sordu.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yüreğim titredi sanki" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Neden?" diye sordu..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bilmiyorum" dedim.. "Büyük O!"</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Evet" dedi, "Büyük O!"</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Nerede?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Her yerde" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Nasıl?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yüreğini aç" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Yüreğimi açmak!" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bir tebessümle bak her şeye" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Tebessüm" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Her kapının anahtarı" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Kapı" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Girmeden bilemezsin" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Ya korku!" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Bilinmeyenden korkar insan" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Ben bilmiyorum" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Neyi?" diye sordu..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Ben'i" dedim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Sen kimsin?" diye sordu..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Ben kimim?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Sevgiyle beslenensin" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Kimin sevgisiyle?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Büyük O'nun" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>Durdum.. Durdum.. Yine sustum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"Kimsin?" diye sordum..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>"SEN'im" dedi..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong>Alıntı..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>(Alıntı)..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33671, member: 1043"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]"Sevmek" dedim.. "Yoluna ölmek" dedi.. "Yol" dedim.. "Alıp başını gitmek" dedi.. "Gitmek" dedim.. Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrılmak" dedi.. "Dost" dedim.. Durdu.. Bana baktı.. "Dost" diye mırıldandı.. "Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi.. "Yürek" dedim.. "Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi.. "Dünya" dedim.. "Hayatın bir yüzü" dedi.. "Yüz" dedim.. "Ardında ne gizli bilemediğim" dedi.. "Giz" dedim.. "Hep çözmeye çalıştığım" dedi.. "Çalışmak" dedim.. "Bitmeyecek öykü" dedi.. "Öykü" dedim.. "Binlercesini içimde gizliyorum" dedi.. "Gizlemek" dedim.. "İşte, her şeyin bitimi" dedi.. "Şey" dedim.. "SEVDA" dedi.. "SEVDA" dedim.. "Peşinden koştuğum" dedi.. "Koşmak" dedim.. "Hayat, bir maraton" dedi.. "Hayat" dedim.. "Öyle kısa ki!" dedi.. "Niçin kısa?" diye sordum.. "Yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi.. "Yaşanması gereken ne var? " diye sordum.. "Aşk" dedi. "Kaç kere?" diye sordum.. "Bin kere" dedi, "Milyon kere" "Neden bir kere değil?" diye sordum.. "Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi.. "Önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum.. "Keşke olsa" dedi, "Ama önce yoğrulmak gerek" "Acı çekmek mi?" diye sordum.. "Evet, aşk acısında yok olmak" dedi.. "Yok olunca!" dedim.. "İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi.. "Gerçek aşk!" dedim.. "Büyük o!" dedi.. Durdum. Durdum. Ve sustum! "Neden sustun?" diye sordu. "Yüreğim titredi sanki" dedim.. "Neden?" diye sordu.. "Bilmiyorum" dedim.. "Büyük O!" "Evet" dedi, "Büyük O!" "Nerede?" diye sordum.. "Her yerde" dedi.. "Nasıl?" diye sordum.. "Yüreğini aç" dedi.. "Yüreğimi açmak!" dedim.. "Bir tebessümle bak her şeye" dedi.. "Tebessüm" dedim.. "Her kapının anahtarı" dedi.. "Kapı" dedim.. "Girmeden bilemezsin" dedi.. "Ya korku!" dedim.. "Bilinmeyenden korkar insan" dedi.. "Ben bilmiyorum" dedim.. "Neyi?" diye sordu.. "Ben'i" dedim.. "Sen kimsin?" diye sordu.. "Ben kimim?" diye sordum.. "Sevgiyle beslenensin" dedi.. "Kimin sevgisiyle?" diye sordum.. "Büyük O'nun" dedi.. Durdum.. Durdum.. Yine sustum.. "Kimsin?" diye sordum.. "SEN'im" dedi.. Alıntı.. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B](Alıntı)..[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sevmek dedim Yoluna ölmek dedi..
Alt