Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seviyorum, Susuyorum, Gidiyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 38238" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Bir hayaldi kurduğum..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sadece sana kurulu bir hayat, bir zaman dilimi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Ol(a)madı!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Her harf ‘sen’ olmak adına beynime yerleşiyor…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Bense istemiyorum..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Hiçbir kelime, hiçbir cümle…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Olmuyor !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Alıyorum kalemi elime, beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Önce, sallanıyorlar kalemimin ucunda…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sonra, düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Tek hamle, bin kelime gözlerimde…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Her biri çok ağır, taşınmıyor anlamaya çalışmadan !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Dört yanım çığlık…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Harfleri unutmak,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Kelimeleri birer birer aklımdan, bilinmezliğe sürüklemek..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Boşlukta dolaşmak istiyorum !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Olamıyor !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Seviyorum, seviyorsun, seviyor !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Bir duygu, bir çelişki…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Ben seviyorum ‘düş’ gibi..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sen seviyorsun ‘hayal’ gibi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">O seviyor ‘masal’ gibi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sevmek ? diyorum sessizce…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Düşlerime hapsediyorum duygularımı..Seviyorum, sevdikçe düş’üme saplanıyorum !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri..Bir masal oluyorsun, kelime kelime içimde büyüyen…Susuyorum sensizliğe..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sadece sen, bir hayal ve ben…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Yani ‘sevmek’ bende ki ‘sen’…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Susuyorum, susuyorsun, susuyor…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Bir istek, bir eylem…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">O susuyor ‘acı’ gibi…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Susmak ? diyorum korkarak…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Haykırıyor içim..Yalnızlığa bürünüyor tüm sesler…Acıtıyor suskunluk, hüzünü..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Kelimelerim saklanıyor kendinden…</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde !</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Seviyorum; ‘düş, hayal ve masal’...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Susuyorum; ‘yalnızlık, hüzün ve acı’...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Ve gidiyorum;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080">Yalan misali…</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 38238, member: 1222"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#800080]Bir hayaldi kurduğum.. Sadece sana kurulu bir hayat, bir zaman dilimi… Ol(a)madı! Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde… Her harf ‘sen’ olmak adına beynime yerleşiyor… Bense istemiyorum.. Hiçbir kelime, hiçbir cümle… Olmuyor ! Alıyorum kalemi elime, beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara… Önce, sallanıyorlar kalemimin ucunda… Sonra, düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma.. Tek hamle, bin kelime gözlerimde… Her biri çok ağır, taşınmıyor anlamaya çalışmadan ! Dört yanım çığlık… Harfleri unutmak, Kelimeleri birer birer aklımdan, bilinmezliğe sürüklemek.. Boşlukta dolaşmak istiyorum ! Olamıyor ! Seviyorum, seviyorsun, seviyor ! Bir duygu, bir çelişki… Ben seviyorum ‘düş’ gibi.. Sen seviyorsun ‘hayal’ gibi… O seviyor ‘masal’ gibi… Sevmek ? diyorum sessizce… Düşlerime hapsediyorum duygularımı..Seviyorum, sevdikçe düş’üme saplanıyorum ! Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri..Bir masal oluyorsun, kelime kelime içimde büyüyen…Susuyorum sensizliğe.. Sadece sen, bir hayal ve ben… Yani ‘sevmek’ bende ki ‘sen’… Susuyorum, susuyorsun, susuyor… Bir istek, bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi… Susmak ? diyorum korkarak… Haykırıyor içim..Yalnızlığa bürünüyor tüm sesler…Acıtıyor suskunluk, hüzünü.. Kelimelerim saklanıyor kendinden… Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! Seviyorum; ‘düş, hayal ve masal’... Susuyorum; ‘yalnızlık, hüzün ve acı’... Ve gidiyorum; Yalan misali…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seviyorum, Susuyorum, Gidiyorum!
Alt