Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sevilen sevmedikçe, gönül lal olur,burkulur!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 20283" data-attributes="member: 188"><p>Sen</p><p>Yüreğinde filizlenen</p><p>Bir aşkın esiri olmaya bilirsin</p><p></p><p>Sen</p><p>Mavi hayallerin</p><p>Kurulmasına da engel olabilirsin</p><p></p><p>Sen</p><p>Yüreğinin umutsuzluk</p><p>Nidalarına biganede kalabilirsin</p><p></p><p>Ama bu</p><p>Yalnızca sensin hissizliğin</p><p>Hengâmesinde yaşayan bir nefessin</p><p></p><p>Sen</p><p>Mısralarında latif olan</p><p>Beyanlarını yudumlamaya çalışırken</p><p></p><p>Ben</p><p>Boğazımda düğümlenen</p><p>Senin naçar kaldığın feryadını işitirken</p><p></p><p>Artık</p><p>Bırakmak istiyorum her şeyimi,</p><p>Bilmediğim gizlendiğin yanına ilişmek için</p><p></p><p>Sen</p><p>Sinenle hüznü solurken</p><p>Geceye dalarken aşkının kollarında</p><p></p><p>Yine</p><p>Bilmekteyiz ki bu bir arzu değil,</p><p>Olamazda zira tenler farkındasın açmazda</p><p></p><p>Sevilenin</p><p>Biri Anadolu’da diğeri Avrupa da</p><p>Sen ise yalnızlığın kuşattığı girdabıyla</p><p></p><p>Senin</p><p>Çaldığın her nağmede</p><p>Biliyorum ki ben yokum senin hayalinde</p><p></p><p>Sen</p><p>İstesen de, istemesen de</p><p>Bu bir sevdadır, aşkın açılan pençesinde</p><p></p><p>Ne</p><p>Sende ve ne de bende</p><p>Söyleyemeyiz ki bir arayışın zaferi olsun</p><p></p><p>Asla</p><p>Zinhar olsun olamazdı</p><p>Böyle bir gayretim, kendimle yeterdim</p><p></p><p>Ne</p><p>Vakit ki sen mısralarınla</p><p>Bam telimden vurdun hiç bekletmeden</p><p></p><p>Ve</p><p>Diyordun sanki içimden</p><p>Geçenleri biliyordun yazdığın namelerinden</p><p></p><p>Ne olur</p><p>Sen bana açık konuş,</p><p>Sanki bir tınıdan, bir tuvalden her boyadan</p><p></p><p>Sen</p><p>Nasıl ki rahatça bahsediyorsun</p><p>Şairden, yazardan, müteferrikten aşk ehlinden</p><p></p><p>Sen</p><p>Sevmesen bile, gölgelenmeme,</p><p>Esintinde kalmama sarfı nazar etmen niyetiyle</p><p></p><p>Ve sen</p><p>Hançerlerin en ihtişamıyla</p><p>Sapladığın yüreğimde ki yaranın sahibi bulunurken</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 20283, member: 188"] Sen Yüreğinde filizlenen Bir aşkın esiri olmaya bilirsin Sen Mavi hayallerin Kurulmasına da engel olabilirsin Sen Yüreğinin umutsuzluk Nidalarına biganede kalabilirsin Ama bu Yalnızca sensin hissizliğin Hengâmesinde yaşayan bir nefessin Sen Mısralarında latif olan Beyanlarını yudumlamaya çalışırken Ben Boğazımda düğümlenen Senin naçar kaldığın feryadını işitirken Artık Bırakmak istiyorum her şeyimi, Bilmediğim gizlendiğin yanına ilişmek için Sen Sinenle hüznü solurken Geceye dalarken aşkının kollarında Yine Bilmekteyiz ki bu bir arzu değil, Olamazda zira tenler farkındasın açmazda Sevilenin Biri Anadolu’da diğeri Avrupa da Sen ise yalnızlığın kuşattığı girdabıyla Senin Çaldığın her nağmede Biliyorum ki ben yokum senin hayalinde Sen İstesen de, istemesen de Bu bir sevdadır, aşkın açılan pençesinde Ne Sende ve ne de bende Söyleyemeyiz ki bir arayışın zaferi olsun Asla Zinhar olsun olamazdı Böyle bir gayretim, kendimle yeterdim Ne Vakit ki sen mısralarınla Bam telimden vurdun hiç bekletmeden Ve Diyordun sanki içimden Geçenleri biliyordun yazdığın namelerinden Ne olur Sen bana açık konuş, Sanki bir tınıdan, bir tuvalden her boyadan Sen Nasıl ki rahatça bahsediyorsun Şairden, yazardan, müteferrikten aşk ehlinden Sen Sevmesen bile, gölgelenmeme, Esintinde kalmama sarfı nazar etmen niyetiyle Ve sen Hançerlerin en ihtişamıyla Sapladığın yüreğimde ki yaranın sahibi bulunurken Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sevilen sevmedikçe, gönül lal olur,burkulur!
Alt