Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sevgili Günlüğüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 54991" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sevgili Günlüğüm yine ben Yürek kıvrımlarıma yalnızlık tohumlarını ekerek Gönül sizim ile Gurbette Sana Geldim..</span></p><p><span style="color: Black">Burasi iyice karisti..</span></p><p><span style="color: Black">galiba hic bir seyde iyice bullanmadan durulamiyacagina benziyor!!Ya ne olacak sakin olun biraz alti ustu 15 dakkikalik bir program icin bu kadar isyan, </span></p><p><span style="color: Black">kavga.olaya gerek var mi diyen kardeslerime cook aciyorum.. onlar isin ehemmiyettini anliyamiyorlar...</span></p><p><span style="color: Black">Bizim derdine düştüğümüz şey bir film hikayesi değil sadece. </span></p><p><span style="color: Black">İslamiyet'in ayaklar altına alınıp ezilmeye kalkışılmasına ve O kutlu Alemlere Rahmet olarak gonderilen Peygamber (s.a.v)'e çirkin ve alçakça yapılmaya çalışılan </span></p><p><span style="color: Black">saldırılara karsi cikiyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">Tamam Haklı tepkiye devam, şiddete hayır! ama Bu hakaretlere ,</span></p><p><span style="color: Black">ilgisiz, tepkisiz, kalanlarin hem vallahi hem billahi imanlarindan suphe ediyorum...şiddete ,katliama islam da HAYIR!! diyor ama </span></p><p><span style="color: Black">bu tepki HAKLI bir tepkidir..</span></p><p><span style="color: Black">Bolunmiyelim, parcalanmiyalim diyorum ama kimin Safhinda Mahserde kimin Golgesinde toplanmak istiyorsak bugun de ayni yerde Toplanmaliyiz..</span></p><p><span style="color: Black">Ne Diyeyim gunlugum bugun icim icime sigmiyor.. kendimi hic bir yere sigdiramiyorum..</span></p><p><span style="color: Black">biraz kendime gelmek icin Sana ugrayayip icimi dokeyim dedim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Biliyormusun..bazi arkadaslarim yazilarimi cook begeniyorlar neden kitap yazmiyorsun diyorlar..hayattan gurbetten…Gecmis ve geleceginden...</span></p><p><span style="color: Black">Onlar bilmiyorlar Can! ben yazmaktan korkarım…yanlış bi şey yazmaktan abartmaktan Vebalin altina girmekten en cok da Allah tan korkarim..</span></p><p><span style="color: Black">SIRR-I ifsa etmekten..riyadan, gosteristen kendimi kaybetmekten korkarim..</span></p><p><span style="color: Black">Bir Ben var Ben de Benden iceug o kapiyi aralamaktan...</span></p><p><span style="color: Black">Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir. </span></p><p><span style="color: Black">Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir. </span></p><p><span style="color: Black">Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür..olaylara gosterdigimiz tepki ve yaklasimimizdir..</span></p><p><span style="color: Black">kendi gördüklerimi ,icimde yasadiklarimi, yakarislarimi nasil yazabilirim ki.</span></p><p><span style="color: Black">insan yazmaktan hic korkar mi diyeceksin simdi? </span></p><p><span style="color: Black">Ben yazmaktan değil onun şahitliğinin sorumluluğundan Vebalinden ,Mahser gununde yazdiklarimin her harf ve kelimesinin HAKKIn dan korkarım.</span></p><p><span style="color: Black">Hep haşyetle hatırlarım ilk inen ayetleri.Oku yaratan rabbinin adı ile oku!!</span></p><p><span style="color: Black">Rabbin kerem sahibidir insana KALEMLE YAZMAYI öğretti…</span></p><p><span style="color: Black">ilk inen ayetler ve Allah kaleme yemin ediyor.</span></p><p><span style="color: Black">Kaydeden bir daha asla yok olmamacasına kaydeden bir şeye.</span></p><p><span style="color: Black">Bu kayıt işlemi beni dehşete düşürüyorlakin düştüğüm yerden ona sığınarak kalkıyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Sonra yazı diye bişey hiç olmasaydı dünya nasıl bir yer olurdu diye düşünüyorum düşündükce ..</span></p><p><span style="color: Black">insanin yazmadan kendini duygularini yuregini anlatmadan nasil durabilirdi diye irkiliyorum! Sonra hemen şükrediyorum bizim için yarattığı türlü türlü nimetlere. </span></p><p><span style="color: Black">Elhamdülillah.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"(1-2) Nûn. (Ey Muhammed) Andolsun kaleme ve satır satır yazdıklarına ki sen Rabbinin nimetine uğramış bir kimsesin! bir deli değilsin."</span></p><p><span style="color: Black">Kalem suresi.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 54991, member: 1049"] [COLOR=Black]Sevgili Günlüğüm yine ben Yürek kıvrımlarıma yalnızlık tohumlarını ekerek Gönül sizim ile Gurbette Sana Geldim.. Burasi iyice karisti.. galiba hic bir seyde iyice bullanmadan durulamiyacagina benziyor!!Ya ne olacak sakin olun biraz alti ustu 15 dakkikalik bir program icin bu kadar isyan, kavga.olaya gerek var mi diyen kardeslerime cook aciyorum.. onlar isin ehemmiyettini anliyamiyorlar... Bizim derdine düştüğümüz şey bir film hikayesi değil sadece. İslamiyet'in ayaklar altına alınıp ezilmeye kalkışılmasına ve O kutlu Alemlere Rahmet olarak gonderilen Peygamber (s.a.v)'e çirkin ve alçakça yapılmaya çalışılan saldırılara karsi cikiyoruz.. Tamam Haklı tepkiye devam, şiddete hayır! ama Bu hakaretlere , ilgisiz, tepkisiz, kalanlarin hem vallahi hem billahi imanlarindan suphe ediyorum...şiddete ,katliama islam da HAYIR!! diyor ama bu tepki HAKLI bir tepkidir.. Bolunmiyelim, parcalanmiyalim diyorum ama kimin Safhinda Mahserde kimin Golgesinde toplanmak istiyorsak bugun de ayni yerde Toplanmaliyiz.. Ne Diyeyim gunlugum bugun icim icime sigmiyor.. kendimi hic bir yere sigdiramiyorum.. biraz kendime gelmek icin Sana ugrayayip icimi dokeyim dedim.. Biliyormusun..bazi arkadaslarim yazilarimi cook begeniyorlar neden kitap yazmiyorsun diyorlar..hayattan gurbetten…Gecmis ve geleceginden... Onlar bilmiyorlar Can! ben yazmaktan korkarım…yanlış bi şey yazmaktan abartmaktan Vebalin altina girmekten en cok da Allah tan korkarim.. SIRR-I ifsa etmekten..riyadan, gosteristen kendimi kaybetmekten korkarim.. Bir Ben var Ben de Benden iceug o kapiyi aralamaktan... Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir. Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir. Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür..olaylara gosterdigimiz tepki ve yaklasimimizdir.. kendi gördüklerimi ,icimde yasadiklarimi, yakarislarimi nasil yazabilirim ki. insan yazmaktan hic korkar mi diyeceksin simdi? Ben yazmaktan değil onun şahitliğinin sorumluluğundan Vebalinden ,Mahser gununde yazdiklarimin her harf ve kelimesinin HAKKIn dan korkarım. Hep haşyetle hatırlarım ilk inen ayetleri.Oku yaratan rabbinin adı ile oku!! Rabbin kerem sahibidir insana KALEMLE YAZMAYI öğretti… ilk inen ayetler ve Allah kaleme yemin ediyor. Kaydeden bir daha asla yok olmamacasına kaydeden bir şeye. Bu kayıt işlemi beni dehşete düşürüyorlakin düştüğüm yerden ona sığınarak kalkıyorum. Sonra yazı diye bişey hiç olmasaydı dünya nasıl bir yer olurdu diye düşünüyorum düşündükce .. insanin yazmadan kendini duygularini yuregini anlatmadan nasil durabilirdi diye irkiliyorum! Sonra hemen şükrediyorum bizim için yarattığı türlü türlü nimetlere. Elhamdülillah. "(1-2) Nûn. (Ey Muhammed) Andolsun kaleme ve satır satır yazdıklarına ki sen Rabbinin nimetine uğramış bir kimsesin! bir deli değilsin." Kalem suresi.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sevgili Günlüğüm
Alt