Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sevgili Günlüğüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 52603" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sevgili Günlüğüm SIRdasim..Hasani,huseyini Yusufu El Takva islami yaz kampina birakip Yine Ben geldim...</span></p><p><span style="color: Black">bugun neyi fark ettim biliyormusun cocuklar ile yetimlerin arasindaki degisikligi..</span></p><p><span style="color: Black">cocuklar yaramaz olur yetimler ise ezik ve icine kapanik..</span></p><p><span style="color: Black">niye ki acaba diye dusundum ve anladim ki yetimleri ana gibi sarilip dinleyen ilgilenen olmadigi icin..</span></p><p><span style="color: Black">kendi oglusumu alip ikiz olan yetimleri evlerinden aldigimda oglusum byee byeee diye bagiriyor ikizler ise hic umursamadan sevinc ile arabaya kosup yerlesmislerdi bile...</span></p><p><span style="color: Black">evlerinin onunden ayrilirken oglusum hüzün ile Anne neden o teyze yani cocuk bakicisi bize geri el sallamadi ki? diye sordugunca ne diyecegimi bilemez iken hasan demez mi?</span></p><p><span style="color: Black">Cunku o bizim annemiz degil! bizim annemiz öldü..</span></p><p><span style="color: Black">Huseyin de demez mi ölmediki cenneten bize bakiyor o yuzden hep iyi cocuklar olmaliyiz ..diye devam etti...</span></p><p><span style="color: Black">Benim oglusumu asla opmeden, sarilmadan,onu ne kadar coook sevdigimi soylemeden kapinin onune bile ugurlamaz iken..</span></p><p><span style="color: Black">bakici onlardan kurtuldu diye hemen sirtini rahatliga donmustu...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yürekleri anne hasretti ile yanmış bu kucucuk yetimleri düşünüyorum,yüreğim buruk...be Can Günlüğüm..</span></p><p><span style="color: Black">"-seni bisiklete bindirmedim,düşüp bir yerini incitirsin diye yavrum!!"</span></p><p><span style="color: Black">diyen sesini hatirladim merhume mekani cennet olsun arkadasimin.</span></p><p><span style="color: Black">simdi ise her yerleri inciniyor en cook da yetim yurekleri...</span></p><p><span style="color: Black">sonra yaz okullu kampa geldik..</span></p><p><span style="color: Black">her anne cocugunu kapidan birakir ben ise illa iceri kadar girip her sey yolunda mi diye gormek zorundayim sanki...</span></p><p><span style="color: Black">Cocuklar civil civil Göl kenarinda oynuyorlardi...Benimkilerde kostu.. yine ordan ayrilamadim..</span></p><p> <span style="color: Black">kollarimi actim.. vedalasmak icin onlari bir kez daha sarilmak, </span></p><p><span style="color: Black">öpmek istedim.. cunku ya bir daha onlara sarilmak ya nasip olmazsa diye.. dunya halli bir dakkika sonra ne olacagimiz garanti degil..</span></p><p><span style="color: Black">bir zamanlar sevdiklerimi cook sevdigimi soylemeden kaybetmistim..belki bunun vicdan azabini halen bilinc alti yasiyorum!!</span></p><p><span style="color: Black">oglusum da ikisinin de ellerinden tutup bana dogru kostular.. sarildik ve vedalasip ayrildim..</span></p><p><span style="color: Black">ne olurdu kendi cocuklarimizi sevdigimiz kadar etrafimizdaki yetimleri de sevip sahiplenseydik.. unuttugumuz insanlligimizi bir hatirliyabilseydik ..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">Eyy Be gafil insan!Dıştan güzel görünüp de içten çirkin olmak, insana hiçbir kıymet kazandırmaz. </span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">Ambalajdaki güzellik, içteki çirkinliği örtmez. Bu itibarla dıştan ziyade iç âlemi güzelleştirmeğe çalışmak mühimdir. </span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">Esas olan, iç âlemle dış âlemin birbiriyle aynı ve âhenkli guzel olmasıdır.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 52603, member: 1049"] [COLOR=Black]Sevgili Günlüğüm SIRdasim..Hasani,huseyini Yusufu El Takva islami yaz kampina birakip Yine Ben geldim... bugun neyi fark ettim biliyormusun cocuklar ile yetimlerin arasindaki degisikligi.. cocuklar yaramaz olur yetimler ise ezik ve icine kapanik.. niye ki acaba diye dusundum ve anladim ki yetimleri ana gibi sarilip dinleyen ilgilenen olmadigi icin.. kendi oglusumu alip ikiz olan yetimleri evlerinden aldigimda oglusum byee byeee diye bagiriyor ikizler ise hic umursamadan sevinc ile arabaya kosup yerlesmislerdi bile... evlerinin onunden ayrilirken oglusum hüzün ile Anne neden o teyze yani cocuk bakicisi bize geri el sallamadi ki? diye sordugunca ne diyecegimi bilemez iken hasan demez mi? Cunku o bizim annemiz degil! bizim annemiz öldü.. Huseyin de demez mi ölmediki cenneten bize bakiyor o yuzden hep iyi cocuklar olmaliyiz ..diye devam etti... Benim oglusumu asla opmeden, sarilmadan,onu ne kadar coook sevdigimi soylemeden kapinin onune bile ugurlamaz iken.. bakici onlardan kurtuldu diye hemen sirtini rahatliga donmustu... Yürekleri anne hasretti ile yanmış bu kucucuk yetimleri düşünüyorum,yüreğim buruk...be Can Günlüğüm.. "-seni bisiklete bindirmedim,düşüp bir yerini incitirsin diye yavrum!!" diyen sesini hatirladim merhume mekani cennet olsun arkadasimin. simdi ise her yerleri inciniyor en cook da yetim yurekleri... sonra yaz okullu kampa geldik.. her anne cocugunu kapidan birakir ben ise illa iceri kadar girip her sey yolunda mi diye gormek zorundayim sanki... Cocuklar civil civil Göl kenarinda oynuyorlardi...Benimkilerde kostu.. yine ordan ayrilamadim.. kollarimi actim.. vedalasmak icin onlari bir kez daha sarilmak, öpmek istedim.. cunku ya bir daha onlara sarilmak ya nasip olmazsa diye.. dunya halli bir dakkika sonra ne olacagimiz garanti degil.. bir zamanlar sevdiklerimi cook sevdigimi soylemeden kaybetmistim..belki bunun vicdan azabini halen bilinc alti yasiyorum!! oglusum da ikisinin de ellerinden tutup bana dogru kostular.. sarildik ve vedalasip ayrildim.. ne olurdu kendi cocuklarimizi sevdigimiz kadar etrafimizdaki yetimleri de sevip sahiplenseydik.. unuttugumuz insanlligimizi bir hatirliyabilseydik .. [COLOR=Black]Eyy Be gafil insan!Dıştan güzel görünüp de içten çirkin olmak, insana hiçbir kıymet kazandırmaz. Ambalajdaki güzellik, içteki çirkinliği örtmez. Bu itibarla dıştan ziyade iç âlemi güzelleştirmeğe çalışmak mühimdir. Esas olan, iç âlemle dış âlemin birbiriyle aynı ve âhenkli guzel olmasıdır.[/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sevgili Günlüğüm
Alt