Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
sevdiğime kavuşamıyorum çok bunaldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66508" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sena kardesim birbirinize olan sevgi ve muhabbetinizden eminim.. boyle temiz ve saf sevgilerin imtihani da degeri kadar derin ve guclu olur..</span></p><p><span style="color: Black">yukaridaki yazimi kendi 2 ay once yazdigim yazidan ALINTI yapip eklemistim...</span></p><p><span style="color: Black">Siz de bu arada lutfen kendinizi YIPRATMAYA degil olgunlastirmaya gelistirmeye calisin..</span></p><p><span style="color: Black">Sevginizde samimi iseniz simdilik sevginizi Gönül topragina ekin.. gomun!!belki bir gun bu topragin uzerindeki kar da erir de bahar gelir ve toprak altindaki </span></p><p><span style="color: Black">sevgi tohumu sevgi cicekleri veririr...Elbette Bu Kışın da Bir Baharı Gelecek..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Hayat, ahiret menziline doğru bir yürüyüştür. Bu yolculuk boyunca kaderin insanın önüne ne çıkaracağını Allah’tan başka kimse bilemez. </span></p><p><span style="color: Black">İşte bu imtihan dünyasında insan; sabırla ve umutla engelleri aşarak yolculuğunu rızayı ilahiye uygun devam ettirmeye çalışmalı. </span></p><p><span style="color: Black">Çünkü her kışın bir baharı, her yokuşun da bir inişi vardır...her sevdanin da bir vuslat zamani... </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66508, member: 1049"] [COLOR="Black"]Sena kardesim birbirinize olan sevgi ve muhabbetinizden eminim.. boyle temiz ve saf sevgilerin imtihani da degeri kadar derin ve guclu olur.. yukaridaki yazimi kendi 2 ay once yazdigim yazidan ALINTI yapip eklemistim... Siz de bu arada lutfen kendinizi YIPRATMAYA degil olgunlastirmaya gelistirmeye calisin.. Sevginizde samimi iseniz simdilik sevginizi Gönül topragina ekin.. gomun!!belki bir gun bu topragin uzerindeki kar da erir de bahar gelir ve toprak altindaki sevgi tohumu sevgi cicekleri veririr...Elbette Bu Kışın da Bir Baharı Gelecek.. Hayat, ahiret menziline doğru bir yürüyüştür. Bu yolculuk boyunca kaderin insanın önüne ne çıkaracağını Allah’tan başka kimse bilemez. İşte bu imtihan dünyasında insan; sabırla ve umutla engelleri aşarak yolculuğunu rızayı ilahiye uygun devam ettirmeye çalışmalı. Çünkü her kışın bir baharı, her yokuşun da bir inişi vardır...her sevdanin da bir vuslat zamani... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
sevdiğime kavuşamıyorum çok bunaldım
Alt