Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
sevdiğime kavuşamıyorum çok bunaldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 59707" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sena kardesim dediklerimi anliyarak, idrak ederek okuyun!Bu meseleyi kisisel almayin bazen insan ne kadar severse sevsin!</span></p><p><span style="color: Black">bir erkek, birine teslim olmak özgürlugunu kaybetmek, evliligin sorumlulugunu yuklenmekten Korkar.. Bize Hava hos cunku biz hayatta ve olaylara sadece Sevgi penceresinden bakariz onlar ise AKIL!!</span></p><p><span style="color: Black">biz birseyi begenip aninda aliriz.. kac paradir bu bana gercekten mi lazim? param biterse yarina ne yaparim i hic dusunmeyiz bu bizim tabiattimiz..</span></p><p><span style="color: Black">ama erkekler her seyi ince dusunup SIK ellerler!! cunku Yarin butun sorumlulugu omuzlarina alacak olan yine onlardir..</span></p><p><span style="color: Black">Bir de Erkekler Kovalanmaktan, bir isi yapmalari icin ISRAR ve BASKI dan hic Hoslanmazlar.. nefes alamazlar.. </span></p><p><span style="color: Black">Sanki bu evliligi Sen karar veriyor onu da buna mecbur hissediyorsun gibi bazen bunaliyorlar!!</span></p><p><span style="color: Black">Sen daha cook gencsin bunlari SEVGIN den dolayi yaptigini biliyorum ama karsiki tarafi nasil hissedirdigini idrak edemiyorsun!! </span></p><p><span style="color: Black">Ben de bu tip itici, BASKICI, illa yapalim diyenn insan turunden hoslanmam.. seviyorsan beni ,rahat bana birakip en dogru karari verecegime guvenmeni,</span></p><p><span style="color: Black">kararima SAYGI duymani, zorbaci, duygu somurusu yapmadan beni özgür birakan bir insani secerdim...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">O da benim gibi inatci ve sevildigini bildikce naz yapmayi seven ve onemsenmeyi isteyen biri imis..</span></p><p><span style="color: Black">insani kendi degerinde birakacaksin.. kiymettinden fazla deger verirseniz Ya Kendinizi yada Onu yada ikiinizi de kaybedersiniz!!</span></p><p><span style="color: Black">evet dogru kendi haline birakin!! kainatta hersey döner dolaşır ve en sonunda kendine ve ait oldugu yere döner ..</span></p><p><span style="color: Black">Hayirli Gunler..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 59707, member: 1049"] [COLOR="Black"]Sena kardesim dediklerimi anliyarak, idrak ederek okuyun!Bu meseleyi kisisel almayin bazen insan ne kadar severse sevsin! bir erkek, birine teslim olmak özgürlugunu kaybetmek, evliligin sorumlulugunu yuklenmekten Korkar.. Bize Hava hos cunku biz hayatta ve olaylara sadece Sevgi penceresinden bakariz onlar ise AKIL!! biz birseyi begenip aninda aliriz.. kac paradir bu bana gercekten mi lazim? param biterse yarina ne yaparim i hic dusunmeyiz bu bizim tabiattimiz.. ama erkekler her seyi ince dusunup SIK ellerler!! cunku Yarin butun sorumlulugu omuzlarina alacak olan yine onlardir.. Bir de Erkekler Kovalanmaktan, bir isi yapmalari icin ISRAR ve BASKI dan hic Hoslanmazlar.. nefes alamazlar.. Sanki bu evliligi Sen karar veriyor onu da buna mecbur hissediyorsun gibi bazen bunaliyorlar!! Sen daha cook gencsin bunlari SEVGIN den dolayi yaptigini biliyorum ama karsiki tarafi nasil hissedirdigini idrak edemiyorsun!! Ben de bu tip itici, BASKICI, illa yapalim diyenn insan turunden hoslanmam.. seviyorsan beni ,rahat bana birakip en dogru karari verecegime guvenmeni, kararima SAYGI duymani, zorbaci, duygu somurusu yapmadan beni özgür birakan bir insani secerdim... O da benim gibi inatci ve sevildigini bildikce naz yapmayi seven ve onemsenmeyi isteyen biri imis.. insani kendi degerinde birakacaksin.. kiymettinden fazla deger verirseniz Ya Kendinizi yada Onu yada ikiinizi de kaybedersiniz!! evet dogru kendi haline birakin!! kainatta hersey döner dolaşır ve en sonunda kendine ve ait oldugu yere döner .. Hayirli Gunler..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
sevdiğime kavuşamıyorum çok bunaldım
Alt