• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sevdigim kisi ile ilgili ilginc bir ruya

oonly00

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum kardeslerim. Ben cocukluk askimla uzun bi sure once ayrilmistim . Ama hala unutamiyorum. Bugunde onu ruyamda gordum cok ilgincti sizlerle paylasmak istiyorum.

Evimin mutfak camindan disari bakiyorum ve karsida bi evden buyuk bi ısık geliyor.bu arada karsimizda apartman felan yok ova gibi biryerde gordugum bu ev. Burada buyuk bi kalabalik var ve nisan oluyor. Bnim asık oldgum kız da o kalabalikta . Ben bi sekilde onlarin evlerinin gozuktugu biryere gidiyorum annesi beni ogreniyor ve baska birisi eline bicak alip asagi iniyor ama bana ulasamiyor ben eve gidiyorum . Eve gittigimde o ovadan sevdigim kiz geliyo konusuyoruz eskisi gibi . Sonra telefona bakiyorum mesaj gondermis mesaji hatirlamiyorum. O gittiginde tuvalete giriyorum . Tuvalet deligi kapali . Deligin uzerinde pembe bir kova ve kovanin icinde insan diskisi var. Ben bu ne boyle deyip kapiyi cekip cikiyorum.

Karisik bir ruya gercekten tabir konusunda yardimci olabilirseniz sevinirim. Bu arada tr karakter yazamadim tabletten yazdigim icin k.bakmayin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

Rüyada bıçak görmek kavganın ve ayrılığın işaretidir...
ne olursa olsun kavga ve sevgide de adaletli ve olculu olun kardesim..
Rüyada korku emniyet ve imanla tabir olunur...
Kardesim her ülfet külfeti doğurdugunu da unutmayin
Her İnsan SorumLudur..
SorumLuluğunu BiLmeyen SORUNLUDUR...
Bilincalti bir ruya degil ise
Rüyada sevdiğin kızı görmek;insallah Hayirlisi ile Ondan bir sekilde belki haber alirsiniz..
Kardesim olacaksa olabilecekse onun ile irtibatta girersiniz yook olmaz artik derseniz de bu Sevdaya simdilik bir nokta koymaniz gerektigi seklinde yorumlanir...
daha cook gencsiniz ilerde zaman ne gosterir biz bilemeyiz..anca Rabbim bilir.. zaten o kismettiniz ise eninde sonunda zamani vakti geldiginde Sizi bulacaktir...
Hayirli aksamlar...

Üst Alt