Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sevdam Sensin Sızım Sen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 47653" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>Sevdam Sensin Sızım Sen..</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>şiirler seni anlattı en çok </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>varlığın sığmadı türkülere..</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>sen benim lügatimdin,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>üstüne binlerce anlam yüklediğim.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>sığınağımdı yüreğin,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>korktuğum ne varsa unutturduğun.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>sen benim sızımdın ;</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>kanattıkça içimi acıtan,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>merhemi özünde gizli,derdime derman olan…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>sen benim özlediğimdin,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bir adımda gurbet yaşatan,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>nefesime hasretler bırakan…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bir meçhul diyardı, gitmişliğin</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>ardında tüm dillere susmuşluğum…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>ben çıktım aradan,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen benim yağmurumdun,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>içimi yollar boyu yıkayan.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bu selden bana miras kalan..</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen benim sözümün bittiği yerdin,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>gözyaşımdın en günahsız yanımla,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>asla unutmadığım, asırlarca…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen benim gözümden sakındığım,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın..</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 15px"><strong>alıntı.</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 47653, member: 1043"] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=RoyalBlue][SIZE=4][B]Sevdam Sensin Sızım Sen.. şiirler seni anlattı en çok varlığın sığmadı türkülere.. sen benim lügatimdin, üstüne binlerce anlam yüklediğim. sığınağımdı yüreğin, korktuğum ne varsa unutturduğun. titreyen gönlüme usul usul dokundu varlığın, sen benim sızımdın ; kanattıkça içimi acıtan, merhemi özünde gizli,derdime derman olan… sen benim özlediğimdin, bir adımda gurbet yaşatan, nefesime hasretler bırakan… bir meftundu gözlerin, izimi kaybettiğim. bir meçhul diyardı, gitmişliğin ardında tüm dillere susmuşluğum… sen benim ,kendimi unutmuşluğumdun bilincimden düşmüşlüğüm bıraktı heryeri sana, ben çıktım aradan, içimdeki aşk Seni çoğaltan, beni azaltan… Sen benim yağmurumdun, içimi yollar boyu yıkayan. duru bir yalnızlıktı ellerime bıraktığın,, bu selden bana miras kalan.. bir Sen vardın yüreğimin uçsuzluğunda, bir de izler ; gözlerimin Sen bakışında… Sen benim sözümün bittiği yerdin, aşkın sükuta vurduğu son yeminimdin. gözyaşımdın en günahsız yanımla, asla unutmadığım, asırlarca… Sen benim gözümden sakındığım, Sen benim; sevmeye bile kıyamadığımdın.. alıntı.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sevdam Sensin Sızım Sen
Alt