Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sessizce özlemek,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38622" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Sessizce özlemek, </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ne kadar masum bir kelime </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ve o kadar da çok şey anlatıyor </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Haykırıp bağırarak anlatmak istediklerini </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Sessizce daha çok anlatıyorsun </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ben seni sessizce özlüyorum </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ne faydası var ağlamanın </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Sevgini göstermek için paralanmanın </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>De ki; anlatabildin mi? </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Üzüldüm sadece </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ve şimdi </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ben seni sessizce özlüyorum </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Kah deli rüzgar gibi yıkarak </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Bazen seller gibi coşup </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Önüne geleni tarumar ederek </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>şimşek olup yakarken her yeri </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ve şimdi, </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ben seni sessizce özlüyorum </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Söz geçmiyor ki deli gönlüme </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ölse de seni sevecek </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Belki o bilecek, belki de bilmeyecek </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Son nefesimi verirken </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Bak ta gör, </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>Ben seni sessizce özlüyorum</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"></span></span></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Red"><em>alıntı..</em></span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38622, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Red][I]Sessizce özlemek, Ne kadar masum bir kelime Ve o kadar da çok şey anlatıyor Haykırıp bağırarak anlatmak istediklerini Sessizce daha çok anlatıyorsun Ben seni sessizce özlüyorum Ne faydası var ağlamanın Sevgini göstermek için paralanmanın De ki; anlatabildin mi? Üzüldüm sadece Ve şimdi Ben seni sessizce özlüyorum Kah deli rüzgar gibi yıkarak Bazen seller gibi coşup Önüne geleni tarumar ederek şimşek olup yakarken her yeri Ve şimdi, Ben seni sessizce özlüyorum Söz geçmiyor ki deli gönlüme Ölse de seni sevecek Belki o bilecek, belki de bilmeyecek Son nefesimi verirken Bak ta gör, Ben seni sessizce özlüyorum[/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Red][I]alıntı..[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sessizce özlemek,
Alt