Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sessiz gemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 99128" data-attributes="member: 6530"><p><span style="color: Purple">Bazen de insan, <strong>Kendinize sığınacak bir liman ararken, sığınılacak liman olur</strong>... ?Her birimiz bazen gemi bazen liman oluruz..yağmurlar yağar,fırtınalar kopar içinizde Bir limana...ihtiyaç duyarken ve bir bakmışsınız siz liman olmuşsunuz....</span></p><p> <span style="color: Purple"></span></p><p>Selamun aleyküm abla,</p><p>Şu kısa ömrümde o kadar çok olay, dert, sıkıntı yaşadım ki, bu benim hayatıma göre büyük sıkıntı ve stresler.</p><p>Daha nicelerinin benden kat kat büyük sıkıntısı vardır, yine de hamd olsun.....</p><p>Ama şunu iyi anladım ki;</p><p>Ben hep güçlü durmaya çalışırken hayatta, yanımda bana destek olacak biri olsun; düşünce kaldırsın, ne olursa olsun benim yüreğimin güzelliğini fark edip, her zaman benim elimden tutsun istedim ama olmadı! olanlar hep geçici bir süreliğine oldu!</p><p></p><p>Senin de dediğin gibi sığınacak liman ararken, yine sığınılacak liman oldum!</p><p></p><p><strong>Bu çocukluktan gelme güçlü durma, azmimle, gayretimle eğer şu an bana sırtını dönenlere meydan okuyorsam kimse kusura bakmasın!</strong></p><p><strong>Zamanında hep tek başıma savasıp zorluklara karşı güçlü durmaya çalışan ve bunu başaran insanın Allahtan başka kimseye eyvallahı olmaz!</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 99128, member: 6530"] [COLOR="Purple"]Bazen de insan, [B]Kendinize sığınacak bir liman ararken, sığınılacak liman olur[/B]... ?Her birimiz bazen gemi bazen liman oluruz..yağmurlar yağar,fırtınalar kopar içinizde Bir limana...ihtiyaç duyarken ve bir bakmışsınız siz liman olmuşsunuz.... [/COLOR] Selamun aleyküm abla, Şu kısa ömrümde o kadar çok olay, dert, sıkıntı yaşadım ki, bu benim hayatıma göre büyük sıkıntı ve stresler. Daha nicelerinin benden kat kat büyük sıkıntısı vardır, yine de hamd olsun..... Ama şunu iyi anladım ki; Ben hep güçlü durmaya çalışırken hayatta, yanımda bana destek olacak biri olsun; düşünce kaldırsın, ne olursa olsun benim yüreğimin güzelliğini fark edip, her zaman benim elimden tutsun istedim ama olmadı! olanlar hep geçici bir süreliğine oldu! Senin de dediğin gibi sığınacak liman ararken, yine sığınılacak liman oldum! [B]Bu çocukluktan gelme güçlü durma, azmimle, gayretimle eğer şu an bana sırtını dönenlere meydan okuyorsam kimse kusura bakmasın! Zamanında hep tek başıma savasıp zorluklara karşı güçlü durmaya çalışan ve bunu başaran insanın Allahtan başka kimseye eyvallahı olmaz![/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sessiz gemi
Alt