Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50625" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah Razi olsun...evet Okyonuslar otesinde Firawn ulkesinde yasiyan ve bu sistemin hizmettinde olan bir muhacirin.. bu konullarda son derece dikkatli ve bilgili olmak zorundayiz...</span></p><p><span style="color: black">Gecenlerde bir konferanstayiz tabii ben de meslegim icabi orada bulunmak zorundaydim..</span></p><p><span style="color: black">Okullarda Din dersleri verilmeli mi? Cocuklari Dini okullara gonderilmesi dogru mu?</span></p><p><span style="color: black">Dinler dunyanin butun sorunlarinin,savaslarin, terorun bir parcasi mi?Dinlerin cocuk psikolojisindeki yeri vs. vs. </span></p><p><span style="color: black">Tabiki Ben tesseturlu bir hanimim hemen Ateist kimliginde olanlar saldirmaya hazir!</span></p><p><span style="color: black">ickinin neden yasaklandigi konusunda herkes hem fikir.. zararli.. vs..sonrada recm konusunu actilar...</span></p><p><span style="color: black">evet insanlik ahlaki bir cokuntu icinde ama recm biraz agir degil mi? insan hayattinin sona erdirilmesi vs.. ve O Gun fark ettim ki Ben bu konuda yeterli bilgim yoktu...</span></p><p><span style="color: black">ve ins. bu konuyu merak ile gercegini ogrenmek isterim...</span></p><p></p><p><span style="color: black">aynen islam cook mantikli,insan fitrattina ,insanliga uygun kolay anlaşılir ilahi bir din!lakin birileri Seytanin cocuklari,</span></p><p><span style="color: black">Saf, temiz muminlerin akli, yuregi ile oynamakta.. sek, suphe, vesvese Tohumlarini ekmekte olduklarinin farkindayiz..</span></p><p><span style="color: black">Kitab'a uymak yerine kendi Nefis kitabına uydurmuşlar..aynen...</span></p><p><span style="color: black">İslam'a teslim olacaklarına İslam'ı teslim almaya </span></p><p><span style="color: black">ve butun insanligin kendillerine teslim olmalarini çalışmışlar...ve halen calisiyorlar...</span></p><p><span style="color: black">Muminler disinda, diger Dinleride kendi beseri sistemlerine uydurmak..kendi menfaatlerine gore de dinleri kullanmak istediklerinin farkindayiz...</span></p><p><span style="color: black">Amerika da hangi dinin oldugunu halka sorarsaniz size sunu soylerler..</span></p><p><span style="color: black">Dolar..money...Para..Dunya..zevk, materyalizm dini.. ve sonlarini gormekteyiz..</span></p><p><span style="color: black">Asr suresi, her asra bakar, her asırda yaşanan insanların hüsranına işaret eder ve onları uyarır. </span></p><p><span style="color: black">Tabii ki her asrın hüsranı, zararı farklıdır. </span></p><p><span style="color: black">Hüsranın en fazla olduğu asır, kuşkusuz hasarı en fazla olan ahir zaman fitnesini barındıran asırdır. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Bu asrın manevî hüsranı dinsizliktir, ateistliktir, her türlü despot, tağutîlik tir..</span></p><p><span style="color: black">Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50625, member: 1049"] [COLOR=black]Allah Razi olsun...evet Okyonuslar otesinde Firawn ulkesinde yasiyan ve bu sistemin hizmettinde olan bir muhacirin.. bu konullarda son derece dikkatli ve bilgili olmak zorundayiz...[/COLOR] [COLOR=black]Gecenlerde bir konferanstayiz tabii ben de meslegim icabi orada bulunmak zorundaydim..[/COLOR] [COLOR=black]Okullarda Din dersleri verilmeli mi? Cocuklari Dini okullara gonderilmesi dogru mu?[/COLOR] [COLOR=black]Dinler dunyanin butun sorunlarinin,savaslarin, terorun bir parcasi mi?Dinlerin cocuk psikolojisindeki yeri vs. vs. [/COLOR] [COLOR=black]Tabiki Ben tesseturlu bir hanimim hemen Ateist kimliginde olanlar saldirmaya hazir![/COLOR] [COLOR=black]ickinin neden yasaklandigi konusunda herkes hem fikir.. zararli.. vs..sonrada recm konusunu actilar...[/COLOR] [COLOR=black]evet insanlik ahlaki bir cokuntu icinde ama recm biraz agir degil mi? insan hayattinin sona erdirilmesi vs.. ve O Gun fark ettim ki Ben bu konuda yeterli bilgim yoktu...[/COLOR] [COLOR=black]ve ins. bu konuyu merak ile gercegini ogrenmek isterim...[/COLOR] [COLOR=black]aynen islam cook mantikli,insan fitrattina ,insanliga uygun kolay anlaşılir ilahi bir din!lakin birileri Seytanin cocuklari,[/COLOR] [COLOR=black]Saf, temiz muminlerin akli, yuregi ile oynamakta.. sek, suphe, vesvese Tohumlarini ekmekte olduklarinin farkindayiz..[/COLOR] [COLOR=black]Kitab'a uymak yerine kendi Nefis kitabına uydurmuşlar..aynen...[/COLOR] [COLOR=black]İslam'a teslim olacaklarına İslam'ı teslim almaya [/COLOR] [COLOR=black]ve butun insanligin kendillerine teslim olmalarini çalışmışlar...ve halen calisiyorlar...[/COLOR] [COLOR=black]Muminler disinda, diger Dinleride kendi beseri sistemlerine uydurmak..kendi menfaatlerine gore de dinleri kullanmak istediklerinin farkindayiz...[/COLOR] [COLOR=black]Amerika da hangi dinin oldugunu halka sorarsaniz size sunu soylerler..[/COLOR] [COLOR=black]Dolar..money...Para..Dunya..zevk, materyalizm dini.. ve sonlarini gormekteyiz..[/COLOR] [COLOR=black]Asr suresi, her asra bakar, her asırda yaşanan insanların hüsranına işaret eder ve onları uyarır. [/COLOR] [COLOR=black]Tabii ki her asrın hüsranı, zararı farklıdır. [/COLOR] [COLOR=black]Hüsranın en fazla olduğu asır, kuşkusuz hasarı en fazla olan ahir zaman fitnesini barındıran asırdır. [/COLOR] [COLOR=black]Bu asrın manevî hüsranı dinsizliktir, ateistliktir, her türlü despot, tağutîlik tir..[/COLOR] [COLOR=black]Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
Alt