Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sensiz Gül'ü istemem...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="RavZa" data-source="post: 52192" data-attributes="member: 2808"><p style="text-align: center">Sensiz Gül'ü istemem...!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sen kokmayan Gül'ü neyleyim</p> <p style="text-align: center">Neyleyim Sensiz Bahari</p> <p style="text-align: center">Sen dogmayan Günü neyleyim</p> <p style="text-align: center">Neyleyim Sensiz ben Dünyayi</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Senin teninde degmeden gelen yagmuru istemem meltemi istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seni parlayacaksa parlasin yildizlar</p> <p style="text-align: center">Sana yanmayan yildizi semalarda istemem</p> <p style="text-align: center">Bülbüller söyleyecekse Seni söylesin</p> <p style="text-align: center">Senden okumayan bülbül olsa dinlemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Özlemim Sen olacaksan yansin Yüregim</p> <p style="text-align: center">Silasi Sen olmayan gurbeti istemem vatani istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bir ate$ yakacaksa beni kalbimden</p> <p style="text-align: center">Senin a$kinin ate$i yaksin</p> <p style="text-align: center">Senden gayri bir a$kla kül olursa kalbim</p> <p style="text-align: center">Bu kalbi istemem ate$i istemem koru istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seni göremedigim vahalar bedevilerin olsun</p> <p style="text-align: center">Ben senin Cölünü isterim suyu istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">San cikacaksa durmaz yürürüm</p> <p style="text-align: center">Sonu Sen cikmayan yönü istemem yolu istemem</p> <p style="text-align: center">Ben gönüllü bir köleyim kulagimda küpem</p> <p style="text-align: center">Kalbini fethedecekse gecerim bin sina'yi birden</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Yoksa neyime bu fethi istemem Misir'i istemem Cihan'i istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ben Sultan Fatihim önündeyim Istanbul'un</p> <p style="text-align: center">Yakarim bu $ehri yüzünde bir tebessüm icin</p> <p style="text-align: center">Yoksa Gül Yüzünü güldürmeyen</p> <p style="text-align: center">Sultanligi istemem Istanbul'u istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ben bir garip Yunus'um yazdigim Sensin yandigim Sen</p> <p style="text-align: center">Senden gayri bir a$ka ben kalemi istemem kagidi istemem</p> <p style="text-align: center">Ben Senin ümmetinim Sensin benim Efendim</p> <p style="text-align: center">Senden gayri Senden ba$ka Efendi istemem Sevgili istemem istemem</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Reha Yeprem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RavZa, post: 52192, member: 2808"] [CENTER]Sensiz Gül'ü istemem...! Sen kokmayan Gül'ü neyleyim Neyleyim Sensiz Bahari Sen dogmayan Günü neyleyim Neyleyim Sensiz ben Dünyayi Senin teninde degmeden gelen yagmuru istemem meltemi istemem Seni parlayacaksa parlasin yildizlar Sana yanmayan yildizi semalarda istemem Bülbüller söyleyecekse Seni söylesin Senden okumayan bülbül olsa dinlemem Özlemim Sen olacaksan yansin Yüregim Silasi Sen olmayan gurbeti istemem vatani istemem Bir ate$ yakacaksa beni kalbimden Senin a$kinin ate$i yaksin Senden gayri bir a$kla kül olursa kalbim Bu kalbi istemem ate$i istemem koru istemem Seni göremedigim vahalar bedevilerin olsun Ben senin Cölünü isterim suyu istemem San cikacaksa durmaz yürürüm Sonu Sen cikmayan yönü istemem yolu istemem Ben gönüllü bir köleyim kulagimda küpem Kalbini fethedecekse gecerim bin sina'yi birden Yoksa neyime bu fethi istemem Misir'i istemem Cihan'i istemem Ben Sultan Fatihim önündeyim Istanbul'un Yakarim bu $ehri yüzünde bir tebessüm icin Yoksa Gül Yüzünü güldürmeyen Sultanligi istemem Istanbul'u istemem Ben bir garip Yunus'um yazdigim Sensin yandigim Sen Senden gayri bir a$ka ben kalemi istemem kagidi istemem Ben Senin ümmetinim Sensin benim Efendim Senden gayri Senden ba$ka Efendi istemem Sevgili istemem istemem Reha Yeprem[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sensiz Gül'ü istemem...!
Alt