Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Sensiz Gülü İstemem - Reha Yeprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="süreyya58" data-source="post: 51264" data-attributes="member: 1065"><p>[YOUTUBE]DtwFg3Xie5I[/YOUTUBE]</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SEN kokmayan gül'ü neyleyim</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Neyleyim SENSİZ baharı</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SEN doğmayan günü neyleyim</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Neyleyim SENSİZ ben dünyayı</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENİN teninde değmeden gelen yağmuru istemem meltemi istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENİ parlayacaksa parlasın yıldızlar</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SANA yanmayan yıldızı semalarda istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bülbüller söyleyecekse SENİ söylesin</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENDEN okumayan bülbül olsa dinlemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Özlemim SEN olacaksan yansın yüreğim</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sılası SEN olmayan gurbeti istemem vatanı istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bir ateş yakacaksa beni kalbimden</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENİN aşkının ateşi yaksın</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENDEN gayrı bir aşkla kül olursa kalbim</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu kalbi istemem ateşi istemem koru istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENİ göremediğim vahalar bedevilerin olsun</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben senin çölünü isterim suyu istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SANA çıkacaksa durmaz yürürüm</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sonu SEN çıkmayan yönü istemem yolu istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben gönüllü bir köleyim kulağımda küpem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kalbini fethedecekse geçerim bin sina'yi birden</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yoksa neyime bu fethi istemem Mısır'ı istemem Cihan'ı istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben Sultan Fatihim önündeyim İstanbul'un</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yakarım bu şehri yüzünde bir tebessüm için</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yoksa GÜL YÜZÜNÜ güldürmeyen</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sultanlığı istemem İstanbul'u istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben bir garip Yunus'um yazdığım SENSİN yandığım SEN</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENDEN gayrı bir aşka ben kalemi istemem kağıdı istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben SENİN ümmetinim SENSİN benim EFENDİM</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">SENDEN gayrı SENDEN başka EFENDİ istemem SEVGİLİ istemem istemem</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">FATİH SULTAN MEHMET</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="süreyya58, post: 51264, member: 1065"] [YOUTUBE]DtwFg3Xie5I[/YOUTUBE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]SEN kokmayan gül'ü neyleyim Neyleyim SENSİZ baharı SEN doğmayan günü neyleyim Neyleyim SENSİZ ben dünyayı SENİN teninde değmeden gelen yağmuru istemem meltemi istemem SENİ parlayacaksa parlasın yıldızlar SANA yanmayan yıldızı semalarda istemem Bülbüller söyleyecekse SENİ söylesin SENDEN okumayan bülbül olsa dinlemem Özlemim SEN olacaksan yansın yüreğim Sılası SEN olmayan gurbeti istemem vatanı istemem Bir ateş yakacaksa beni kalbimden SENİN aşkının ateşi yaksın SENDEN gayrı bir aşkla kül olursa kalbim Bu kalbi istemem ateşi istemem koru istemem SENİ göremediğim vahalar bedevilerin olsun Ben senin çölünü isterim suyu istemem SANA çıkacaksa durmaz yürürüm Sonu SEN çıkmayan yönü istemem yolu istemem Ben gönüllü bir köleyim kulağımda küpem Kalbini fethedecekse geçerim bin sina'yi birden Yoksa neyime bu fethi istemem Mısır'ı istemem Cihan'ı istemem Ben Sultan Fatihim önündeyim İstanbul'un Yakarım bu şehri yüzünde bir tebessüm için Yoksa GÜL YÜZÜNÜ güldürmeyen Sultanlığı istemem İstanbul'u istemem Ben bir garip Yunus'um yazdığım SENSİN yandığım SEN SENDEN gayrı bir aşka ben kalemi istemem kağıdı istemem Ben SENİN ümmetinim SENSİN benim EFENDİM SENDEN gayrı SENDEN başka EFENDİ istemem SEVGİLİ istemem istemem FATİH SULTAN MEHMET[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Sensiz Gülü İstemem - Reha Yeprem
Alt