Birak boyle kalsin Her şey olduğu gibi...
Ben hep bir sıfır mağlup olayım; sen hep uzak bir hayalden ibaret...
Sen olduğun gibi kal. Ulaşılmaz. Dokunulmaz. Koklanılmaz...
Ben olduğum gibi. Dünya olduğu gibi...yurek, acilar oldugu gibi...
Seni uzaktan seviyorum.... diye düşündü erkek içinden; Yaklaşmadan, anlatmadan, anlaşılmadan.... Ben seni beklentisiz seviyorum. Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan...
Kendi içimde taşıdığım sessiz sedasız bir sır bu. Ben belki de senden çok bu sırrı seviyorum...
Seni uzaktan seviyorum.... diye geçirdi kadın içinden; ve başını çevirdi. Bakmadı bile ondan yana. Bakması gerekmedi...
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır...
Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle görmediğin, sesini bile duymadigin,ama varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek ,gunesin dogusunu seyretmek gibidir böyle sevmek...
Ben Seni hep uzaktan Sevdim ve halen de cook Sev........
Ben hep bir sıfır mağlup olayım; sen hep uzak bir hayalden ibaret...
Sen olduğun gibi kal. Ulaşılmaz. Dokunulmaz. Koklanılmaz...
Ben olduğum gibi. Dünya olduğu gibi...yurek, acilar oldugu gibi...
Seni uzaktan seviyorum.... diye düşündü erkek içinden; Yaklaşmadan, anlatmadan, anlaşılmadan.... Ben seni beklentisiz seviyorum. Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan...
Kendi içimde taşıdığım sessiz sedasız bir sır bu. Ben belki de senden çok bu sırrı seviyorum...
Seni uzaktan seviyorum.... diye geçirdi kadın içinden; ve başını çevirdi. Bakmadı bile ondan yana. Bakması gerekmedi...
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır...
Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle görmediğin, sesini bile duymadigin,ama varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek ,gunesin dogusunu seyretmek gibidir böyle sevmek...
Ben Seni hep uzaktan Sevdim ve halen de cook Sev........