Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Seviyorum diyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33805" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000">Seni Seviyorum</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ne güzel şey seni seviyorum demek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Her baharda gece gündüz her saniye </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seviyorum seni diyebilmek ne güzel </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bir kere sevdaya tutulmayagör </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ateşlere yandığının resmidir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Aşık dediğin mecnun misali kör </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ne bilsin alemde ne mevsimidir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Çünküsü yok nedeni yok sevmenin </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Utangaç bir gecenin kucağında </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Yağmurlar vuruyor pencereme </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ve hasretin içimde </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sabahlara kadar konuşmak </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Hiç kapatmamak telefonu </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Aynı düşlere uyumak sonra </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ve uyanmak aynı güneşe </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bir kere sevdaya tutulmayagör </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ateşlere yandığının resmidir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Aşık dediğin mecnun misali kör </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ne bilsin alemde ne mevsimidir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Daha bir güzelleştim son günlerde </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Gözlerimin içi parlıyor </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Kabıma sığdıramıyorum aşkı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Gülmek geliyor içimden </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sokaklarda koşar adım yürümek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Tanıdık tanımadık herkese selam vermek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Merhaba ülkemin güzel insanları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Hepinize hepinize merhaba </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sizi de seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Gökmavisinde güvercinleri, martıları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bindallılarıyla köy kızlarını </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ve elleri hamur kokan anaları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Hepsini sende seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bir kenara mahsun çekilen içim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Yemeden içmeden kesilen içim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ayrılık ölümün diğer ismidir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ve daha çok seviyorum limonlu çayı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Senin sevdiğin herşeyi seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Türkülerini memleketinin </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Feneri ve kara kartalı senin için </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Davamızı ve şiiri sende seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">ıyi ki doğdun </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">ıyi ki varsın </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Doğum günün kutlu olsun </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni çok seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni çok seviyorum </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Yaşamaksa seni sevmek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ben hiç ölmedim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Seni seviyorum</span> <strong><p style="text-align: left"><span style="color: #800000">şebnem Kısaparmak</span></p></p> <p style="text-align: center"></strong></p><p></p><p><!-- / message --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33805, member: 1043"] [CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000]Seni Seviyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=#800000]Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum ıyi ki doğdun ıyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum[/COLOR] [B][LEFT][COLOR=#800000]şebnem Kısaparmak[/COLOR][/LEFT] [/B][/CENTER] <!-- / message --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Seviyorum diyorum
Alt