Seni çok seviyoruz Başbakan'ım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
basbakanveesi.jpg

Türkiye Cumhuriyeti Kurulduğundan bu güne kadar hiçbir dönem bir Başbakan halkı tarafaından bu kadar sevilmedi…
Yine Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar hiçbir dönem bir Devlet halkıyla bu kadar kucaklaşmadı bu kadar yakın ilişkiler içinde olmadı.

Başbakana olan Sevgim Başkanligindan once 24 Temmuz 1999 günü ceza süresini tamamlayarak hapisten çıktıginda Onu ilk kez
çanakkale Altinolukta Merhum Necmettin Erbakan Hocamizin, Altinoluk'taki Evinin yakininda bulunan devremülk de kalirken Onu bir insan,
bir Musliman bir Evlad olarak tanidigim yillarda baslar...
Sene 1999 idi biz yine her yaz oldugu gibi yaz tatili icin cocuklarimi alip Ana vatana gelip ;
Rahmetli garip Annacigimi ve cocuklarimi da alip Canakkale-Altinoluk`a gitmistik.
Tabiki Bizler Gurbet Diyarinda yasadigimiz icin TC.deki bir cok sevilen siyasi kisileri hic tanimam zaten Siyaside hic sevmem ve ilgilenen birisi de degilim...
Oturdugumuz devremülk dairesinin altkatinda Sevket kazan bey,yan tarafta Bulent arinc karsimizda Hayrettin karaman hoca diye birileri varmis..
beni pek de ilgilendirmiyordu biz Tatile gelmistik..gercekten Altinoluk muhtesem daglari ve denizi ile Cennet gibi cok guzel bir tatil yeridir..
Rah.Annem yasli garip Allah asigi Rabbine Sevdali mubarek bir insandi..Kizim derdi deniz duasi okuyacagim.Denize acilirdik..
rah.Annem ve iki kucuk cocuk ile ugrasmaktan etrafimda olup bitenlerden bihaberdim...
Duydum ki bir Agbimiz gelmis adi Recep Tayyip Erdogan..bir siirden mi ne mahkum mu olmus yargilanmis mi ne?
Insanlar etrafina toplaniyor elini opmek icin pervane oluyorlardi..Neyse benim Cennet Anneme hizmet ile ugrasirken bu agbimiz..
cok mert,asil ve ihtisami ile ayni zamanda bir anlik öfkeleri olan iyi bir insandi..
yine gunlerden bir gun ;ben garip rah.Annemi kayiga bindirmeye tek basima ugrasirken o insanlar onun elini opmek icin itisirken
Recep agbim bir bagirdi"yahu birakin beni!siz su kardesimin o garip anasina yardim edin!"Sanki bir anda hersey sustu ve
rah.Annem Allah razi ola ogul demisti....bu yuzden Recep Tayyip Erdoğan,rah.Annemin yadigari diye yuregimde ozel bir yeri vardir..
Uzgunnn

Amacım siyaset yada rant değil,Rab'bim şahittir buna.
Ben her zaman diyorum ki kardeşlerimize,aman ha,aman!Ön yargı ve zandan uzak durun,çok dikkatli olun.
Rab'bim korusun,Ön yargı ve zan,insanın hem bu ,hemde ahiretini bitirir.

İnsan Dünya'ya baktığı o penceresini daima temiz tutmalıki gördüğüne net ve temiz görsün.
Zira temiz tutmazsa gönül penceresini,gördüğü her şeyi kötü ve kirli görür,hakikatte baktığı süt kadar beyaz da olsa.
Allah HER ZAMAN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

1970 de istanbulda dogdum..benim aklımın kestiği,1975'ten bu yanası için konuşuyorum.can güvenliğimiz sıfirdı.
Bizler Başbakan'a tam destek olmalıyız.Sadece oy verip çekilmekle olmaz.
Her alanda destek vereceğiz ki,isteklerimizde gerçekleşsin.
Ben Başbakan'ımızı seviyorum.Rab'bim biliyor,ama yanlışı olduğunda da,
sevgisi gözümü kör etmiş olmaz,karşısında olurum.Çünkü verdiğim oydan,Rab'bimin huzurunda mesulüm.
Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
basbakanuyari.jpg

Bu başbakan için, halk yatıp kalkıp ALLAH a şükretmeli, ülke 8 yılda nerden nereye geldi gözlerini kapamayan görüyor.
gözleri ve kalpleri mühürlü olanlar göremiyor.
Rahmetli Annesi Tenzile annemizin vefatında gözyaşlarıyla tüm halkımızın yüreğinde de doldu taştı göz yaşları …
Kimseye nasip olmayan bu büyük sevginin sahibi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hakkı hakkaniyeti savunması Haksızlık karşısındaki
ardındaki milyonların sesi olarak haykıran nidasıyla İşte benim Başbakanım dedirtti.
Bu yüce ulusun yüce milleti ona giydirdiği o yüce tac Sevgi saygınlığının en üst mertebesinde haklı yerini koruyarak Türkiye ile sembolleşti.

Bu ülkede şimdiye kadar hiç görmediği bir Başbakanın Allah kelimesini ağzına almayanlara inat, Ya Allah bismillah diyerek yaptığı açılışlarla
halkın duasını sevgisini en derinden kalplere nakşedildi….

Ramazan ayında bir garibanın sofrasında,Cuma namazı çıkışında mahallenin bir sokağındaki bir teyzenin davetine giderek çayını kahvesini içerek
mütevaziliğini gösteren Başbakan Erdoğan bu milletin büyük lideri Başbakanı nasıl olurun cevabını her seferinde en güzel şekilde verdi…
Biz Bu Milletin efendisi değil Hizmetçisiyiz diyerek seslenişine o Millet sen bizim sevgilimiz sevdamız baş tacımzısın Başbakanımıssın diyerek yankılanan
samimi duyguların ismi ve dertlerinin ilacı oldu.

O kadar sevildi ve o kadar saygı gördüki bu yüce milletin yüreğinin en derinliklerine girmeyi başaran ender insanlar arasında haklı yerini almayı başardı.
Ana Dolu nice evlatlar doğurdu Merhum Tenzile anamızın Er Doğan evladı gibi…

Öyleki ismini yeni doğan çocuklarının ismi olarak koyanlar adeta yarışa girdiler.Bacımızın analarımızın babalarımız gençlerimiz ve çocuklarımızın kimine dostu
kimine abeyi kimine avladı kimine arkadaşı oldu…
Seni Seviyoruz Başbakanım. Ve Her zaman seveceğiz.Çünkü sevdiklerimizi seven sevmediklerimiz sevmeyen büyük yüreğinizle örnek aileniz yaşantınız
liderliğiniz inanacınız inancımız olduğu için seni daima seveceğiz… Yolun açık Allah yar ve yardımcın olsun…

Üst Alt