Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Bana Sorsalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 37987" data-attributes="member: 1222"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni Bana SorsalarSeni bana sorsalar Dünyamı aydınlatan güneşimdi..derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Gece gündüz gözümün önünden gitmeyen bir resimdi..derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Düşündükce özlemi içimde büyüyen hasretimdi..derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni bana sorsalar dünüm,bugünüm,yarınım derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Yaşadığım her an aldığım nefesti..derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Hiç bitmesin istediğim ve hayatım boyunca görmeye bıkmadığım rüyamdı..derdim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni bana sorsalar elimi uzatsam tutacak kadar yakın ufuklar kadar uzağımdı...derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">İçimde çiçek çiçek filizlenen sevda baharımdı...derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Gözlerine bakmaya doyamadığım deniz gözlümdü...derdim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni bana sorsalar her gece oluşunda sabahlara düşman edenimdi derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Sevgisini ilmek ilmek kalbime işledigim sevdiceğimdi...derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">O ipek saçlarını okşamaya doyamadığım bebeğimdi...derdim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni bana sorsalar geceler boyu dinlemeye doyamadığım tatlı dillimdi...derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Bir gülüşünü bile tüm gözlerden kıskandığım biricik aşkımdı...derdim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Seni bana sorsalar herşeyimdi! derdim.</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 37987, member: 1222"] [CENTER][B][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms]Seni Bana SorsalarSeni bana sorsalar Dünyamı aydınlatan güneşimdi..derdim, Gece gündüz gözümün önünden gitmeyen bir resimdi..derdim, Düşündükce özlemi içimde büyüyen hasretimdi..derdim, Seni bana sorsalar dünüm,bugünüm,yarınım derdim, Yaşadığım her an aldığım nefesti..derdim, Hiç bitmesin istediğim ve hayatım boyunca görmeye bıkmadığım rüyamdı..derdim. Seni bana sorsalar elimi uzatsam tutacak kadar yakın ufuklar kadar uzağımdı...derdim, İçimde çiçek çiçek filizlenen sevda baharımdı...derdim, Gözlerine bakmaya doyamadığım deniz gözlümdü...derdim. Seni bana sorsalar her gece oluşunda sabahlara düşman edenimdi derdim, Sevgisini ilmek ilmek kalbime işledigim sevdiceğimdi...derdim, O ipek saçlarını okşamaya doyamadığım bebeğimdi...derdim. Seni bana sorsalar geceler boyu dinlemeye doyamadığım tatlı dillimdi...derdim, Bir gülüşünü bile tüm gözlerden kıskandığım biricik aşkımdı...derdim, Seni bana sorsalar herşeyimdi! derdim.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Bana Sorsalar
Alt