Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Ahirete Bıraktım.!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33832" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><strong>Benim dünyama dogan günesti ya gülüsün;</strong></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>gülüsüne kursunlar sıktım bir bir ve</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>yerlere biraktim.</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>bahar aylarimda, cennet bahçelerine Irem baglari idi ya gözlerin,</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>ben zemheride yasamaya alistim.</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>hani daglar kadar büyüktü ya sana olan sevdam,</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>ben o daglari yaktim.</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>sahidi sensin hani, tektin ilktin ya benim için sen,</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>artik seni ahirete biraktim.</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>hatirlarsin ya, hep içimdesin yüregimdesin derdim ya,</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>ben yüregimi çoktan hücreye attim.</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>son nefesime kadar ne ziyaretçisi olacak, nede cezasi bitecek,</strong></span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>seni sevmekle isledigi suçu, orada çürüyerek</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: darkred"><strong>içinde sen/le agir bir sekilde çekecek...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><strong>Alıntı..</strong></span></span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33832, member: 1043"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][I][SIZE=4][COLOR=darkred][B]Benim dünyama dogan günesti ya gülüsün;[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]gülüsüne kursunlar sıktım bir bir ve[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]yerlere biraktim.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]bahar aylarimda, cennet bahçelerine Irem baglari idi ya gözlerin,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]ben zemheride yasamaya alistim.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]hani daglar kadar büyüktü ya sana olan sevdam,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]ben o daglari yaktim.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]sahidi sensin hani, tektin ilktin ya benim için sen,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]artik seni ahirete biraktim.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]hatirlarsin ya, hep içimdesin yüregimdesin derdim ya,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]ben yüregimi çoktan hücreye attim.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]son nefesime kadar ne ziyaretçisi olacak, nede cezasi bitecek,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [CENTER][I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]seni sevmekle isledigi suçu, orada çürüyerek[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkred][B]içinde sen/le agir bir sekilde çekecek...[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=darkred][B]Alıntı..[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Seni Ahirete Bıraktım.!
Alt